2777
2789
عنوان

آیا لک لانه گزینی قهوه ای باشه جنین پسره؟ 👶

| مشاهده متن کامل بحث + 14862 بازدید | 33 پست
بجای اینکه بگی یوقت خدایی نکرده هماتومی چیزی نباشه به دختر پسرش فکر میکنی عجیبین شماها 

هماتوم چی بود

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لك قهوه اي بود بچمم دختره يبار يه دكتر ميگفت معمولا سر دختر لك بيني هست  

اتفاقا میگن سر پسر لکه بینی هست ولی به نظرم اینا همش حرفه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

لک لانه گزینی معمولا قهوه اییه، ربطی به دختر یا پسر نداره. نه فقط این، بلکه تمام علائمی که ربطش میدن به دختر با پسر بودن بچه همش الکیه.‌ اصلا رو این چیزا حساب نکنین. 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
اتفاقا میگن سر پسر لکه بینی هست ولی به نظرم اینا همش حرفه 

نميدونم من اطرافم اكثرا لك بيني دارن اوايل هم دختر هست بچه ها هم پسر

ولي خب دكتره ميگفت معمولا سر دختر لك بيني هست

[QUOTE=] هر زنی حامله میشه هیجان داره واسه جنسیت مطمعن باش اسی اول سلامت واسش مهمه [/QUOTE]

من چرا نداستم و ندارم🤔😂 کلا نمیفهمم فرقشون‌چیه؟ خصوصا بچه اول

حالا بچه دوم بعضیا ب جوری جنس فک میکنن. بعضیا میخوان بچه هاشون همدم هم بشن و... ازین تفسیرها

ولی خدایی نی نی سایتا رو درک نمیکنم😂

شاید بی ارتباط با عقایدم نباشه. حدیث شنیده م ک اگه بچع ای دنیا اومد، نپرسید جنسیتس چیه. فقط بپرسید سالمه؟ و اگر سالم بود، بگید الحمدلله منم هبچوقت جنسیت از خانومای باردار  و تازه فا رغ شده،  نمیپرسم. ب جنسیت بچه مم فک‌نمیکنم

حس میکنم خدا دوست نداره رو جنسیت حساس باشیم. چ دختر و چ پسر

حسمه ها. حالا نگید از کجا میگی و منبعت چیه.

دلم میگه. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

خب خانواده همسری‌پسر دوستن، مادر شوهرم که جونش‌برای پسر در میره خودش چهار تا پسر و یک دختر داره، ی نوه پسر داره بقیه دختر دارن، هیچ کدومو حساب نمیکنه محل نمیذاره، دلم میخواد پسر باشه، متلک زیاد میگه 😟 دعا کنید برام، تو قرن ۲۱ هم باید به فکره این چیزا باشم. 

چه زمانی لک رو دیدید و چقدر بود.‌لطفا جواب بدهید

من روزی که باید پریود میشدم تا سه چهارروز بعدش لک میدیدم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی