2777
2789

من 8 ماهه جداشدم.... دیشب داشتم فیلم آقا زاده میدیدم همونجا که راضیه و حامد رفتن تو حیاط حرف بزنن برق رفت چون ازدواجشون درست نبود... تو فیلم پارک وی هم تا خانواده پسره رفتن تو خونه دختره واسه خواستگاری برق رفت چون پسره دیوونه بود و نگفته بودن.... منم وقتی شب خواستگاریم رفتیم تو اتاق حرف بزنیم برق رفت... همون موقع اومدیم تو سالن برق اومد، دوباره رفتیم تو اتاق برق رفت و خواهرم شمع روشن کرد که حرف زدیم... بعد امروز یکی ازفامیلامون که دخترش جداشده گفت شب بله برون دخترم تا اومدن مهریه ببرن برق رفت... به نظرم خدا یه وقتایی یه نشونه هایی میزاره که بی خیال وصلت بشیم ولی خودمون نمیفهمیم... 

من شوهرم بیماری روانی داشت و بی نهاااایت دروغگو بود.... 😔😔😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پس برق رفت به هم بزنیم؟🤔

چ وحشتناک😖

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

عزیزم انشاالله یه همسر عالی نصیبت بشه که همه ی گذشته تلختو بشوره ببره

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

قبل# از خواستگاری کابل های برق را بررسی کنید

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

بیمار و دروغگو بود نشونه نبود برق رفت نشونه بود

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...

من خانواده خاستگارم تو راه بودن برق رفت وقتی اومدن بعد۱۰دقیقه برق اومد😐یعنی چی میشه😢

دوباره داشتنت.... تنها نداشته ام هست که روزی هزار بار در حسرتش میمیرم پدر..😔💔🖤 میشه لطفا واسه شادی روح بابای مهربونم یه صلوات بفرستی؟