یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر خالم دوسالشه چند باری اوردیمش دوماه دوماه نگه داشتیمش بخاطر شرایط عمل خالم یکی دیگ از خاله هامم نگه داشتتشش چند ماه بعد به مامانم میگه مامان اون به مامان خودش میگه مامان به اون یکی خالم میگه مامان گلی بچه نمیدونه کدوم مامانشه بعد تلفن برداشت گفت سلام مامان اون خوی؟من خوبم بعد مامانم گفت دختر قشنگم میگفت جونمم جونم مامان اون
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
یه بارم توی مهمونی خیلی شیک و باکلاس بودیم بازم این دختر خالم که ۲ سالشه بود یهو ساکت شد اینم از شانس ما گوزید بعد حالا هیچکی توجه نمیکرد این میمد لبخند میزد به تک تک میگفت من گوزیدمم بعد میزد زیر خنده اسم همرو صدا میزد بعد میگفت من گوزیدم🥴نمیدونیم از کی یاد گرفته فسقول
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃