2777
2789
عنوان

چه راهی برای بی خیال شدن پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 61 پست
واقعا درستشم همینه. دیگرانم همینقدر برات ارزش قایل میشن

از دیگران هیچوقت ارزشی نخواستم 

من تو کار کسی دخالت نمیکنم

کسی هم تو کارم دخالت نمیکنه... اگرم بکنه سفت و محکم جوابشو میدم هرکی هم میخواد باشه 

من به کسی بی احترامی نمیکنم و متقابلا تا به حال بی احترامی از کسی ندیدم 

من همه رو دوست دارم همه هم دوسم دارن

زندگی یه چیز کاملا متقابل به مثله

هرکاری کنی همونو دریافت میکنی 

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم عشقم😍😍خداروشکر که خوشت اومده 🥀✨🦄

❤❤😘😘😘😍😍😍😍

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
خداروشکر عزیزم منم اشتباهم همینه دیگرانم فراموشم کردن

عزیزم مطمئن باش بعدها هیچ کس یادش نمیمونه تو چقدر برای اون ناراحتی کشیدی جز اینکه خودتو مریض کنی هیچ چیز دیگه هم نداره ب نظرم یه آدم شاد و پر انرژی بهتر میتونه کمک کندده باشه تا یه آدم افسرده

از دیگران هیچوقت ارزشی نخواستم  من تو کار کسی دخالت نمیکنم کسی هم تو کارم دخالت نمیکنه... اگر ...

👏👍👌👏👍👌

دقیقااااا منم دارم عین رفتاری که با خودم دارمو از دیگران دریافت میکنم

ممنون عزیزم. عوارض نداره؟

نه جانم.چیزای طبیعی جز در موارد خیلی خاص یا زیاده روی عوارض ندارن.تازه این عرق یونجه به آدم انرژی هم میده.من خیلی اثر دیدم ازش

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
عزیزم مطمئن باش بعدها هیچ کس یادش نمیمونه تو چقدر برای اون ناراحتی کشیدی جز اینکه خودتو مریض کنی هیچ ...

باور کن بارها شده بی منتم کردن انقدر از خودگذشتگی کردم الان میگن تقصیر خودت بود. نمیکردی

عزیزم!  پس بدون این حتما صحبتای خدا بوده آورده به زبون من و نشونه اش به تو بوده! ♥️🎀

مخصوصاااا اون قسمتی که گفتی نماز شب بخون به دل خودمم افتاده بود

مامانمم میگفت 😢❤🌹👌👍

نه جانم.چیزای طبیعی جز در موارد خیلی خاص یا زیاده روی عوارض ندارن.تازه این عرق یونجه به آدم انرژی هم ...

چه خوب پس حتما پیگیری میکنم. به فکر داروهای شیمیایی بودم ولی چی بهتر از اینطور چیزا که امتحان شدن

مرسی گلم 🌹🌹🌹

مطمئن بودم الان اینو میگی چون تجربش کرده بودم من...خودتو پیدا کن عزیزم فقط😍😍

امروز یکی ازم پرسید چه خبر چیکار میکنی؟ موندم جوابشو بدم! هیچ قدمی برای خودم برنداشتم هیییچچچچ قدمی! در اختیار دیگرانم فقط ☹😔😟

مخصوصاااا اون قسمتی که گفتی نماز شب بخون به دل خودمم افتاده بود مامانمم میگفت 😢❤🌹👌👍

اوه😮آخه یهو به دل منم افتاد برات بنویسم!!! 

واقعا معجزه استا

یک ربع بعد از نیمه شب شرعی بخون. 

تو گوگل سرچ کن نیمه شب شرعی میاره ساعت دقیقشو برات 

4تا 2رکعتی مثل نماز صبحه. قنوت نخون راحتش کن برای خودت. نماز شَفْع بعدیشه که 2رکعته. قنوت اصلااا نداره خودش. نباید بخونی. 

رکعت اول=حمد، توحید، ناس

رکعت دوم=حمد، توحید، فلق

بعد 1رکعت نمازه وَتْر بخون عزیزم. 

یک حمد، 3تا توحید، یک مرتبه فلق، و درآخر یک مرتبه سوره ی ناس رو بخون عزیزم. 

بدون قنوت! که راحت باشه. 

واسلام 

به نیت شاد شدن و رفع غم دلت و حل مشکلاتت و بخشیده شدن گناهانت. 

عین معجزه است به خدا. 

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
امروز یکی ازم پرسید چه خبر چیکار میکنی؟ موندم جوابشو بدم! هیچ قدمی برای خودم برنداشتم هیییچچچچ قدمی! ...

بعدها به یه سنی میرسی از خودت خجالت میکشی دستات خالیه عیچی نداری از خودت یکبار فقط زندگی میکنیم برای خانوادتم باش بهشون کمک بکن اما در حد تعادل خودتم در نظر بگیر به خودتم فک کن