دوستان کسی انجام داده؟تاثیرداشته؟چندجلسه رفتین؟واینکه من تنبلی تخمدان تاثیرداره؟
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنبلی داری تاثیرنداره جلساتش تموم نشده باز باید بری شارژ ولی واسه من ی مدت کوتاهی درحد ۱۰ماه خوب ب ...
جدا😔
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
۴جلسه رفتم تابحال خوب بوده ولی چه ربطی به تنبلی تخمدان داره
تنبلی تخمدان باعث زیاد شدن موعای زاید بدن میشه
ببخشید بی ادبی یا بی احترامی به عقاید نشه فقط جنبه اطلاع رسانی میگم شاید خیلیا اطلاع نداشته باشن&nbs ...
حق با شماست ولی فکرکنم برای من جنبه درمانی داره چون خیلی اذیتم میکنه هرروز باید حمام باشم و همسرمم دوستنداره موداشته باشم ..مجبورم