2777
2789
عنوان

لیزرموهای زاید بیکینی

137 بازدید | 10 پست

دوستان کسی انجام داده؟تاثیرداشته؟چندجلسه رفتین؟واینکه من تنبلی تخمدان تاثیرداره؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی داری تاثیرنداره جلساتش تموم نشده باز باید بری شارژ ولی واسه من ی مدت کوتاهی درحد ۱۰ماه خوب ب ...

جدا😔

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
۴جلسه رفتم تابحال خوب بوده ولی چه ربطی به تنبلی تخمدان داره

تنبلی تخمدان باعث زیاد شدن موعای زاید بدن میشه

ببخشید بی ادبی یا بی احترامی به عقاید نشه فقط جنبه اطلاع رسانی میگم شاید خیلیا اطلاع نداشته باشن 

من هم میخواستم این کار رو انجام بدم ولی از مرجع تقلید ( آیت الله مکارم) سوال کردم این کار حتی اگه توسط پزشک انجام بشه اشکال شرعی داره 

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
ببخشید بی ادبی یا بی احترامی به عقاید نشه فقط جنبه اطلاع رسانی میگم شاید خیلیا اطلاع نداشته باشن&nbs ...

حق با شماست ولی فکرکنم برای من جنبه درمانی داره چون خیلی اذیتم میکنه هرروز باید حمام باشم و همسرمم دوستنداره موداشته باشم ..مجبورم

حق با شماست ولی فکرکنم برای من جنبه درمانی داره چون خیلی اذیتم میکنه هرروز باید حمام باشم و همسرم د ...

اره منم تو شرایط شما بودم و دقیقا همین رو پرسیدم  متاسفانه  اشکال داره

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...