2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا منو نمیبینه😭

306 بازدید | 18 پست

چند روز پیش شال خریدم پوشیدم با ذوق نشونش بدم میگه اینا چیه رنگ روشن میگرفتی باز دیروز شلوار خونگی گرفتم میگه قرمز چیه یه رنگ دیگه میگرفتی منم خیلی عصبی شدم بهش گفتم فقط بلدی بزنی تو ذوقم موهامو رنگ تیره کردم گفتم جه تغییری کردم اصلا متوجه نشد باورتون میشه😔حس میکنم اصلا منو نمیبینه نگام نمیکنه اصلا اخلاق بد دیگه ای نداره ولی اینا واقعا رو مخمن

من هم خدایی دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد است دیگر 

گاهی حواسش نیست. ولی مهم نیست  

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
آره اینطور که میگه خیلی دوسم داره ولی نمیدونم چرا تو این چیزا صفره

احتمالا مامانش بی ذوق بوده

مرد ایرادگیر دوست ندارم

تلاش کن درستش کنی

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
احتمالا مامانش بی ذوق بوده مرد ایرادگیر دوست ندارم تلاش کن درستش کنی

مامانش از این زناس که لباسای کهنه و پاره میپوشن و دلشون نمیاد بندازنش وضع مالیشم خوبه.چطور درست کنم آخه؟

من هم خدایی دارم...

با پنبه سر ببر

هرچی خواستی بگیری نظر بپرس تا یه مدت

بگو هرچی تو بگی

سلیقت خوبه

یه سوزن خواستی بگیری نظر بپرس

کمکم از سرش  میره میگه هرچی گرفتی خوبه

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
بعدازدواج دیگه سلیقمونم اونا باید تایید کننن نمیذاره یا پول نمیده

من همسرم مرد خیلی خوبیه همه کار برام میکنه ولی به سلیقه خودش با اینکه میدونه من اونجوری نمیپسندم اما خب دیگه حرف حرف خودشه 

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤