2777
2789
عنوان

زیبایی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 33 پست
من ابرسان میزنم ب پوستم خداروشکر جوش و لکم نداره واقعا هزینه هنگفت برای پوستم انجام ندادم تا حالا

منم اونطور که بخواید زیاد نیست اما خب استرس گرفتم میگن جای جوش ها با بالا رفتن سن بدتر میشه خواهر خودمم اینطور بود ،،نمیخوام فردا یه خرج سنگین تر رو دستم بزاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۹سالمه ،،این چیزا به نیاز داشتن نیست باعث میشه پوستت جون بمونه و دچار پیری نشی

پیری ک هیچ منم ۱۹ سالمه جای جوشا مونده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
منم اونطور که بخواید زیاد نیست اما خب استرس گرفتم میگن جای جوش ها با بالا رفتن سن بدتر میشه خواهر خو ...

منم ۲۲سالمه منافذ باز رو پوستم دارم ۴تا خواهریم فقط پوست من منافذ داره ،خیلی ناراحتم ازاین بابت ،بعضیاخیلی پز پوستشونو میدن انگار همه باید پوستشون اینه باشه

منم ۲۲سالمه منافذ باز رو پوستم دارم ۴تا خواهریم فقط پوست من منافذ داره ،خیلی ناراحتم ازاین بابت ،بعض ...

بری دکتر خوب میشه ،،تا جای ک خوندم میکرو واسه منافذ و سفتی پوست هم عالیه

منم اونطور که بخواید زیاد نیست اما خب استرس گرفتم میگن جای جوش ها با بالا رفتن سن بدتر میشه خواهر خو ...

حق داری عزیزم جای جوش بده خاهر منم همینطوره طفلک میگه خجالت میکشم همه بدنشم داره ولی اگه جوش و لک ندارین هرچی کمتر ب پوست چیزی بزنین جوونتر میمونه الان هرکی میبینه بهم میگه بهت میخوره بچه مدرسه ای باشی هنو مرطوب کننده و ابرسان میزنم فقط سالی انگشت شمار ماسک چیزی بزارم

28

از الان برسید به پوستتون خیلی خوب میشه الان شاید پوستتو بی نقص باشه و چیزیو نشون نده اما سلول های کم کم دارن میمیرن و این درمان ها باعث تولید سلول جدید میشه 

حق داری عزیزم جای جوش بده خاهر منم همینطوره طفلک میگه خجالت میکشم همه بدنشم داره ولی اگه جوش و لک ند ...

مرسی شایدم حق با شماست من زیاد حساس شدم 🤣🤣🤣فامیل هم میگن پوستم خیلی خوبه اما خودم  باز احساس بدی دارم

از الان برسید به پوستتون خیلی خوب میشه الان شاید پوستتو بی نقص باشه و چیزیو نشون نده اما سلول های کم ...

حتما ی دکتر پوست میرم من اصلا این چیزایی ک شما گفتین اولین بار شنیدم باید منم پیگیر باشم 

مرسی شایدم حق با شماست من زیاد حساس شدم 🤣🤣🤣فامیل هم میگن پوستم خیلی خوبه اما خودم  باز احساس ...

پوست تو زیبایی و متقابلا زیبایی تو روحیه تاثیر بسزایی داره حتما پیگیرش باش تا هزینه درمانشم بالاتر نرفته ماست و جوانه گندم عالیه بزاری رو صورتت یا با عسل ماساژ بده پوستت و مثل ماسک بزار بمونه من معمولا زیاد با عسل میشورم صورتم رو