2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون جهازمو چیکار کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 112 پست
مرسی عزیزم برقیو نگه میدارم سرویس چوبو نمیدونم چیکار کنم 

فدات گلم 😙اونم اگر نوعه حیفه برفوشی  اگه خونه خودتون جاداره ازش استفاده کنید یا تعویضشون کنید و اونارو برفوشید یا یه جا جاش بدید  اگرم که ن چوبی اشکال نداره  هم جا گیره هم مدش عوضش میشه اما تا میتونی نرفوشا ازشون استفاده کنید تو خونه 

❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا 

اسی ببخشید شما همون نیستین که یبار تاپیک عذاب وجدان از پیامک هایی ک به شوهرت فرستاده بودی گذاشته بودی؟؟فک کنم نام کاربریت غزل بود لاتین درست میگم؟

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....

به نظرم نگه دار 

فقط سرویس چوبت اونم اگه جاداری نگه دار اگه نه بفروش 

به نظر نو هست دیگه ، پس به قیمت بفروش

به امید خوشبختیت در آینده یی نزدیک 🙏

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !

فامیل ما دخترش جدا شد جا نداشت یه اتاق اجاره کردجهاز دخترشو ریخت تو اتاق الان دخترشو شوهر داده همون جهازو دوباره میده ببره یه چوب کبریتم دیگه نمیخره.توام اینکارو کن یه انباری اتاق مطمئن از خونه اقوام یا همسایه ها پیدا کن بریز اونجا.مطمئن باش اگه بفروشی پشیمون میشی