2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریال منشی کیم چشه

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

قشنگه؟ در چه مورده؟ 

از نظر من خوب بود باز هم سلیقه ها متفاوته

راجب عشق و عاشقیه یکمم خنده داره و کمی ماجراجویی

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

خیلی فیلم دیدم هیچکدوم جالب نبود ولی سریال زیاااد دیدم خوباش کم نبودن، فیلم خشم الهی  و عشق من ...

اینا سریالن ؟ چندتا از سریال خوایی که دیدی بگو

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

اینا سریالن ؟ چندتا از سریال خوایی که دیدی بگو

این دوتا فیلمن

سریالای ارباب خوزشید، تو که از ستاره ها اومدی، اوه ونوس من، اوه روح من، کیم بوک جو، دو بونگ سو، دوباره اوه هه یونگ، پدر عجیب غریب، تنها عشق من، سقوط برای بی گناهی، دوباره 20سالگی، قلعه اسمان، افسانه نوکدو، تو فوق العاده ای

مامانِ لیانا