2777
2789
عنوان

بچه های جاریم😐

1977 بازدید | 95 پست

من و شوهرم تو عقدیم شرایط خیلی خیلی سختی داریم یعنی هزار تومن الان ته حسابمون نمیمونه برا خرج خودمون....

بچه های جاریمم دو قلوان حدودا ۳ سالشونه هروقت زنگ میرنن به شوهرم ک اره فلان چیزو برام بخر گفتن دوتا ماشین براشون بخره هرکدومش ۱۸۰ تومن ...دوتاش ۳۶۰ تومن میشه من واقعن زور داره برام این حرکت اونم برا جاریم برادرشوهرم ک من عقد کردم ی دعوت خشک و خالی نکردن کادو ک هیچی ...من شهرستانم دیر ب دیر میرم جایی ک خونواده شوهرمن ی دعوت نمیکنن منو شوهرمو ک اره داداشمو زن داداشم اومدن ...خودشونم وضع بدی ندارن از ما بهتر نباشن بدتر نیستن ولی به روشون نمیارن ک اینا موقهیتشون اصن خوب نیس ک به شوهرم بگن بچن نمیخاد بگیری یا پول میدم براشون بخر اینقد پروان ...

من الان‌موندم چجوری به شوهرم بگم این موضوع ک منی ک زنشم ی سال از خرجام کم کردم ک بهش فشار کمتر بیاد اونوقت اینجوری خرج بشه زوره برام ...بنظرتون چجوری به شوهرم بگم ناراحت نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج کن که واسه دیگران خرج نکنه تمام 

قناعت مال قدیم بود 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اگه خرج کنی نمیمونه بر ا اونا 

همیشه همین بوده 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

عزیزم شروع کن خرج کردن و هی ازش پول بگیر تا دستش خالی باشه نتونه چیزی بخره اصلا دلت نسوزه اتفاقا اینجوری میتونی ی چیزاییو بگیری که ب درد بخور باشه مثل وسایل خونه حتی اگ کوچیک و کم باشه

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

نگووو بدتر لج میکنه دوتا ماشینه دیگه حالا

خوب اگ طرف معرفت داشت عیبی نداشت برا بچه خواهرشوهرم خودم رفتم خریدم چون احترام برام میزاره میزارم منم ولی اینی ک اینجوری پرو بازی در میارن زورم میگیره

عزیزم شروع کن خرج کردن و هی ازش پول بگیر تا دستش خالی باشه نتونه چیزی بخره اصلا دلت نسوزه اتفاقا این ...

خوب حرفت درست وقتی بخواد بره پیش خونوادش اونموقع مطمینن میخره منم چیزی نمیتونم بگم خودمو میخورم...میخام الان ی جوری باهاش حرف بزنم قانعش کنم ک الان ما تو موقعیتی نیستیم ک برا بقیه چیزی بخریم زندگیمونو سروسامان بدیم انشالله میخریم براشون ولی میترسم ناراحت بشه