2777
2789
عنوان

دوشبه اتاق میخوابم...

255 بازدید | 12 پست

انقدر خستممممم حد نداره 

یکبار نیومد بگه چرا؟؟؟؟

انقد میخوابم اینجا ب گریه بیوفته 

خدا جونم میدونم حواست بهم هست عاشقتم مهربون   

منتظر باش تابیاد  بگه

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جاتو جدا کردی 

میدونی براش عادی میشه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

چرا خسته کی به گریه بیفته

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

اره گریه کن فردا ناراحتی قلبو و اعصاب بگیری داغون بشی مباد میگه دستت درد کنه به .... که نمیاد گریه نکنیا دیگه بعدا میرسی به حرفم

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
من چرا گریه کنم اونو میگم

آی قیز یرآلما نباش برو تو اتاق

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.