2777
2789

خانوما من تو گوگل سرچ میکردم سریالو توی سایت mp4 بعد فصل اول که تموم شد فصل جدیدش دیگه نیست توی یوتیوب هم سرچ کردم فقط زبان اصلیش هست زیرنویس نداره اگه شما سایتی رو میشناسید خواهشا معرفی کنید موندم تو خماری ☹️

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا سرچ کن اسم فیلمو ب انگلیسی بنویس پیجش میاد من دارم  زیرنویس فارسی داره الان فصل دو ...

اینستا ندارم متاسفانه جای دیگه ایی رو نمیشناسی زیرنویس بزاره

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
اینستا ندارم متاسفانه جای دیگه ایی رو نمیشناسی زیرنویس بزاره

لطف میکنی لینک پیجشو اینجا بزاری 

من از جم میبینم

من فصل اولشو تموم کردم جم خیلی مونده تا فقل اولش تموم شه

اره جم که خیلی عقبه قسمتاش ولی خوبیش اینه که دوبلس

اتفاقا زیرنویس خیلی بهتره دو بله شو میتونم پیدا کنم ولی خودم میخوام زیرنویس باشه چون زبان ترکیم خیلی خوب شده 🤭😁

من زیان اصلیشو میبینم.فصل 3 هست..

فصل سه هستی از کجا میبینی