2777
2789
عنوان

انتقام یا بخشش

172 بازدید | 19 پست

دوساله سعی میکنم ببخشم اما زخمش هرروز تازه تر میشه و بدتر اینکه لقب شکاک هم بهم چسبوند الان دوس دارم انتقام همه کاراشو با بیتفاوتیم ازش بگیرم حالا که میدونم بهم نیاز داره و پای کسی وسط نیست دوست دارم حتی جوابشم ندم همیشه به بقیه گفتم ببخشید اما خودم نتونستم حالم اصلا خوب نیست

تعداد رای : 22
نظرسنجی
انتقام
11
50%
بخشش
11
50%
میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا انتقام نگیرم دلم خنک نمیشه

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂

ببخشش بهترین کاره ظلم پایان نداره و ی روز سرش ب سنگ میخوره اگ صبر داشته باشی😕😑

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
من تا انتقام نگیرم دلم خنک نمیشه

وای چه امضای باحالی داری😂😂😂

یه سیب سبزم با طعم تررررش اما خواستنی!     یه مدت نبودم چون در حمایت از تحریم همگانی سایت از ۳۰ آذر نیومدم تا امروز (10/24)، اما مثل اینکه اون جنبش شکست خورده 😶
انقام نگیر ببخش و بیخیال شو اینجوری خودتم اروم میشی

نمیتونم ببخشم خیلی سعی میکنم اصلا دوس دارم یه مدت خبری ازش نداشته باشم( شوهرمه )

وای چه امضای باحالی داری😂😂😂

ممنان😂

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂
پس چیکار کنم نمیتونم ببخشم ینی هر لحظه یه کاریش حلو چشمم میاد

من نمیدونم چه کرده 

اما میدونم گذشت تو زندگی به خودت برمیگرده و انتقام هم

اما بگذر مطمن باش خدا روشنی میزاره جلوت عزیزم

درکت میکنم .. خیانت از داغ عزیز هم بدتره .. منم هرچی داره میگذره حالم داره بدتر میشه 

الان مطمعنم که پای هیچکس وسط نیست کلا شده یه ادم دیگه ولی الان نوبت اونه که زجرای منو بکشه باهاش حرف زدم گفتم دیگه حتی نمیخوام یه پیام ازت ببینم خونه هم نیای بهتره