2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

منو دوتا داداشم یه بار یه چیزی دزدیدیم بعد فک میکردیم بیسکوییت سه تایی قایم شدیم بخوریمش تا صابونه😁😁😁

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
منم دبستانی بودم یه دوست پولدار داشتم اما عاشق دزدی بود منم ترسو اون میرفت تو یخچال مستخدم بستنی بر ...

واقعا که...هیچی چشم گشنه رو سیر نمیکنه.حالا پولدار بوده ولی چشمش گشنه بوده..شایدم ادای پولدارا رو در میاورده .آخه تو مدرسه خیلی بچه ها اینجورین..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز بله همسر داری یاد بگیر جیب شوهرتو مال خودت کن خواستی بگو ادرس کانال توپ بهت بدم بری یاد ...

عزیزم این شخصی که من میگم باهیچ روشی درست نمیشه عجیب چیزیه همه رودرس میده بخدا

منو دختر خالمم کوچیک بودیم 6یا 7شالمون میشد 

یه وانتی اومده بود گوجه می فروخت یهو منو دختر خالم زد به سرمون بریم یدونه گوجه از توی سبداش برداریم فرار کنیم یارو داشت اونورو نگاه میکرد منو دختر خالمم یهو حمله کردیم نفری یه گوجه برداشتیم و عینه اسب میدویدیم 😓😓😓

بیچاره گوجه فروشه تا صدای پایه مارو شنید برگشت دید گوجه هاشو برداشتیم افتاد دنبالمون داد میزد وایستید😐😐 ولی ما زود فرار کردیم اوردیم گوجه هارو شستیم نمک زدیم خوردیم😓🤕

هر موقع یادم میفته خودمو لعن و نفرین میکنم 

به مامانمم گفتم گفت خاک برسرت اخه گوجه😐

یعنی انقدر گشنه ایی😕

ماه قلبم❤

برو حلالیت بطلب چون بچه بودی میبخشنت و پولشون رو بده🙏🏻

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم.واقعا متاسفم براشون

فدات گلم،خودمم هر وقت یادش میفتم عصابم داغون میشه،خیلی کم میرفتیم خونه همونا ک اینجوری بودن ولی همونشم آزارم میداد

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....