2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
یعنی اون آدم انقد حرفش برو داره و برا همه مهمه که حرفش باعث رفتنه آبروی شما بشه؟ یعنی بقیه ببخشیدا ...

توی خوابگاه بودم و اونجا تعداد زیادی بودن حالا جریانش مفصله که چیکار کرد همه اینو باور کنن.الان هیچ کدومو نمیبینم ولی قلبم خیلی شکسته خیلی بخاطرش گریه کردم.ولی خودمم دارم سعی میکنم که ببخشم و یادم بره چی پیش اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقده پولش؟

يادم نيست مجرد بودم و بچه 

مثلا هزار تومان دوتومان خورد خورد بر ميداشتم اجازه نداشتم از بوفه ساندويچ  بخرم مامانم ميگفت اشغاله و زياد كالباس نخور 

من پول نداشتم اندازه به ساندويچ بر ميداشتم ميخريدم 

يا باهاش شارژ گوشي ميخريدم 

اما ميگم يه كادو خوب بخرم كه هر چقدر بوده من بيشتر پس داده باشم عذاب وجدانم كمتر ميشه

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
توی خوابگاه بودم و اونجا تعداد زیادی بودن حالا جریانش مفصله که چیکار کرد همه اینو باور کنن.الان هیچ ...

عیب نداره دنیا دار مکافات هست....

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند
مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند

غصه ها فانی و باقی تو بخند
گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

من یه خاطره دیگم بگم

یه روز خونه عمم پری شدم بعد خب میدونستم دختر عمم هم پری میشه بعد به زور دختر عممو فرستادم بستنی بخره عمم هم رف حموم من همه جا رو دنبال نوار گشتم تا بالاخره بسته را پیدا کردم‌یدونه برداشتم یهو دیدم دختر عمم روبرومه گفت داری چیکار میکنی منم الکی گفتم مامانت گفت بهش یدونه بدم گفت اهان و رفت بستنی ها را باز کنه بیاره بعد دیگه گذاشتم سر جاش گفتم ستایش (همون دختر عمم)من پری شدم میشه یدونه بدی فقط به مامانت نگو گف بابا چقدر خجالت میکشی از همون اول میگفتی خجالت داره گفتم خب دیگه (دختر عمم از خودم ۲ سال بزرگتره)

وای چقدر بده که داره کارشو تکرار میکنه

من تا یاد دارم ازم دزدی شده چ خونه چ مدرسه 

تو مدرسه یه جامدادی لاکچری نو داشتم گذاشتم جامیز 

توشم وسایل نو گذاشته بودم 

اومدم زنگ تفریح رفتم دیدم نیست 

خودم تاحالا چیزی برنداشتم

از من ی دو بار سه بار دزدی کردن

بد موقع بدجا لعنتیا

اولی زمانی بود ک پسرخالم برام نامه نوشته بود ک دوستم داره و جواب خواستگارمو ک اونم فامیل بود ن بدم

تو مدرسه نامه رو ازم دزدیدنو.....

یبارم عروسی دوست صمیمی بود

و از آرایشگاه ک اومدیم نجلس تا کادو بدم دیدم پول کادو رو ازم دزدیدن و خیلی موقعیت بد و ناراحت کننده ای بود

وای نگو هروقت یادم میوفته عذاب وجدان میگیرم

یه بار دوستم ۳۰۰تومن پول بهم داد که براش برچسب بخرم گفت هرچن تا که شد بخر منم حسودیم شد چون با پولش دوتا بسته میشد ولی خودم یه بسته داشتم

یه بسته خریدم بقیه پولشو ندادم پیش خودم گفتم بعدن براش یه چیزی میخرم مامانم رفت پولو برداشت از تو جیب مانتوم😐

روم نشد قضبه رو به مامانم بگمو پولو ازش بگیرم 

مامانم فک کرده بود پول ماله خودمه 

واییییی ننه🤣🤣🤣چقدر دزد داریم. من خودم انقدر دزدی کردم ک کلا یادم نیستن😂😂ولی خب بچه بودم خدا ببخشه. من برم زنگ بزنم 110 تجمع دزد هارو گزارش بدم، 😁

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75