2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه بودم راهنمایی اینا

از جیب بابام ۱۰ تومن ۵۰ تومن پول کش میرفتم😂😂بابام میفهمید میگف خانوم شما ب جیبم دست زدی 

مامانم میگفت نه منم خودمو میزدم ب خریت...

بعد ازدواج کردم بچه دار شدم گفتم بابا پولات کم میشد من ورمیداشتما😂😂بابامم گفت اون خری ک تو چشای من دیده بودی خودتی 

خودم میدونستم ب روت نمیاوردم😂😂😂😂😂

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

من یه خاطره بگم البته خودم که یادم نبوده بچه بودم . متمانم بهم گفت.یه دوز رفته بودیم لباس فروشی بچه گونه که واسه من لباس بخرن بعد من تو بفل بابام بودن اونجوری که دستم دور گردن بابام بوده بعد بابام که وایساده بوده من چند تا لباس بر میدارم بعد وقتی داشتیم از مغازه میومدیم بیرون مغازه داره منو با لباسا میبینه و هی میگه اقا وایسا بابام و مامانم وایمیسن میبینن بله من لباسارا برداشتم و نمیدم بعد اصلا ولش نمیکردم نمیتونستن از من بگیرن😁بعد اخر مجبور میشن همونا را هم بترن بیچاره بابام میگه مرده فکر کرده بود ما دزدیم😅😅😅😅😅😂😂

چرا اینکارو میکردی ؟ منم چندبار انجام دادم .الان ک بزرگ شدم  میفهمم چون نداشتم و فقیر بودیم این ...

نه خداروشکر وضع مالی خوبی داشتیم.ولی اصلا یادم نیس دلیل کارم چی بود

عزیزمییییی شمام دلت پاکه گلم همه دلشون پاکه دل که بد و ناپاک نمیشه فقط گاهی احساسات و ناراحتیا باع ...

میدونی خیلیاشونو بخشیدم.ولی یکیشون تو یه جمع خیلی زبادی آبروی منو برد و بهم تهمت زد.نمیدونم میتونم ببخشمش یانه

میدونی خیلیاشونو بخشیدم.ولی یکیشون تو یه جمع خیلی زبادی آبروی منو برد و بهم تهمت زد.نمیدونم میتونم ب ...

میتونی عزیزمممم❤😘

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
میتونی عزیزمممم❤😘

به نظرت کسی که تهمت میزنه آبروتو جلوی صدنفر شایدم بیشتر میبره حقش بخشیده شدن هست؟

باعث شد نگاه همه بهم عوض شه و احترامی که بهم میذاشتن از بین بره😢

به نظرت کسی که تهمت میزنه آبروتو جلوی صدنفر شایدم بیشتر میبره حقش بخشیده شدن هست؟ باعث شد نگاه همه ...

یعنی اون آدم انقد حرفش برو داره و برا همه مهمه که حرفش باعث رفتنه آبروی شما بشه؟

یعنی بقیه ببخشیدا انقد بی عقلن که حرف دروغ اونو باور کن و آبروی شما بره؟

شما میگی اون تهمت زده درسته؟

پس آدم نادانی هست

و اونایی که پیرو ایشونن و حرفای ایشونو گوش میدن از اونم نادان ترن

اصلا مهم نیس یه عده نادان رو از دست بدی

مهم خودتی و بالا سریه شما

درسته؟

تو ببخشی حق الناس بخشیده میشه

حق الله میمونه بین خودشون و خداشون

و این خداست که تصمیم میگیره ببخشتشون یا نه

و همین کافیه...❤❤❤

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤