2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
افرینننننن شما دلت خیلی پاکه مثل بقیه دوستان من هر سال شهادت امام علی میگم خدایا هر کی به من بدی کر ...

چقد دل پاکی داری شما.تا به حال چندنفر آبروی منو بردن بخشش خیلی سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون حق الناس سن نمیشناسه باید حلالیت بگیری یا با اجازه از مرجع تقلیدت ردِمظالم بده

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   

چه تاپیک خوبی هم کلی خندیدم هم انگیزه شد برام برم رد مظالم بدم منم خیلی ازاینکارا کردم البته بچه بودم ولی خب اینجاگفتن حق الناس ربطی به سن نداره 

من رای میدم ، رای درست به عشققاسم سلیمانی
افرینننننن شما دلت خیلی پاکه مثل بقیه دوستان من هر سال شهادت امام علی میگم خدایا هر کی به من بدی کر ...

بخشیدن اینطورافراد که بگی دانسته ندانسته ابرومو برده بدی کرده راحته ولی بخشیدن کسی که واااقعا بهت بدی کرده ودلتو شکسته ابروتو برده جوونیتو خراب کرده کاراسونی نیست خیلی دل بزرگی میخاد مخصوصاکه ببینی زندگیش عالیه واب ازاب تکون نخورده و هرروزموفق تراز دیروز...من که نمیبخشم

من رای میدم ، رای درست به عشققاسم سلیمانی
تهمت زدن تنها گناهی هست که شیطان هم از آن بیزار هست

تهمت ناروا یا تهمت روا؟؟؟؟

انگار من یه مسیر اشتباهی رو میرفتم 

یکی بهم تهمتی زد که باعث شد اون مسیر رو ادامه ندم و به نفعم شد

حالا اون گناهکاره؟

خودش معتقده کارش درست بوده  و تهمتشم راست بود اما به جای ی شخص دیگه اون گفته بود

بنظرم اشتباهه در هر صورت

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫

پسر عمو دارم بچه بود میومد خونمون اصلا نمیفهمیدم کی و چجوری 

بدمینتون ب اون گندگی رو میدزدید میبرد خونشون ک طبقه بالای ما بود پشت تختش قایم میکرد 

کلا هر چیم پیدا نمیشد میدونستم اون برداشته برده 

خیلی دستش کجه با اینکه تک فرزنده و باباش خیلی خرپول همه چی هم داره

من یادمه بچه بودم که توی پارک که مردم میخوابیدن میخواستم برم انگشتره زنه رابدزدم ولی نکردم آفرین بهم

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
چقد دل پاکی داری شما.تا به حال چندنفر آبروی منو بردن بخشش خیلی سخته

عزیزمییییی شمام دلت پاکه گلم

همه دلشون پاکه دل که بد و ناپاک نمیشه

فقط گاهی احساسات و ناراحتیا باعث میشن دل نتونه کار خودشو بکنه

منم خیلی آدما آبرومو بردن و حتی با قصور چند نفر تا دم مرگ رفتم ولی خب ببخش تا بخشیده شوی

آدم بخشیدنی دلش سبک میشه انگار دیگه کاغذ خط خطی و شلوغ ندارم تو ذهنم

من برای همونایی که آبروی منو بردن هم آرزوی توشبختی دارم

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
بخشیدن اینطورافراد که بگی دانسته ندانسته ابرومو برده بدی کرده راحته ولی بخشیدن کسی که واااقعا بهت بد ...

دوست جونم منم ضربه دیدم منم آبروم رفته به منم افترا زدن و همچنان دارن میزنن تازه یه تعداد خیلی کمش به گوشم میرسه ولی این ضعفه اون طرفه که داره اینطوری پشت سرم بد میگه شنونده باید عاقل باشه حالا اون شنونده اگه عاقل بود که باور نمیکنه اگرم عاقل نباشه که تکلیفش مشخصه اونم یکی مثل اونی که پشت سرم حرف زده

ولی من در هر صورت میبخشم هر کیییی پشت سرم هرچیییی گفته و هر کاری کرده بلکههههه خدا رحم به دل کسایی بندازه که منم پشت سرشون حرف زدم...

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤