2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
نه هلو دوست داشتم😟

اها هلو🍑

بازم بنظرم بگو خودتو راحت کن

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫

[QUOTE=166905072]عزیزم من افتخاری ندارم بکنم واسه کار زشتی که تو ۶سالگی کردم و دیدی که گفتم چطور میشه جبرانش کرد

با اونهایی هستم که میخندند و افتخار میکنند .اصلا لزومی نداشت که اینهمه تاپیک بره جلو تا همه بیان بگن ماهم اینکارو کردیم .واقعا بعضیها حتی گفتند الانم اینکارها رو میکنند .خوب چه افتخاری داره تازه بهش میگین به به و ایول و......بخدا که ایرانیها  هرچه ظلم هم ببینن باز کمه با این مردمی که داریم .واقعا که به بعضیها باید گفت بدرد هیچ چیز نمیخورند .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم از خوندن پست ها تعجب کردم . و یاد خاطره ای افتادم ک هنوزم اذیتم میکنه البته دزدی نبود . ما ...

نه عزیزم حس بدی نداره که منم اینکار کردم 

تازه ی چیز بگم بخندی من نشستم روش مثلا که افتادم 

تازه شما تمیز بودی شستی من همینجوری خوردم😂😂

تجربه ش میدونی چی میشه برای زندگی پخته تر شدیم من که اینجوریم

اللهم عجل لولیک الفرج ...
من تا حالا دزدی نکردم ولی یه روز داشتم از مدرسه برمیگشتم،دبستانی بودم،یهو جلوی میوه فروشی یه گوجه بر ...

وای ترکیدم از خنده

حیگر تو 🤣

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

استارتر کلی خندیدم با تاپیکت

امیدوارم بهترین راهو انتخاب کنی و خیالت راحت شه

فقط خانما ممکنه کسایی هم بوده باشن که از شما جیزی دزدیده باشن که یا خبردار شدین یا نشدین

اگه میتونید شماهم همه اونارو ببخشید و حلال کنید

شاید اون شخص هیج وقت نتونه شمارو پیدا کنه و حلالیت بخواد ازتون❤❤❤

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

ما وضع مالیمون خوب نبود ولی خداشاهده هیچوقت دزدی نکردیم ینی همین دزدی تودعالم بچگی ک یا از بی اطلاعی باشه یا شیطنت ،،ولی خداشاهده هروقت میرفتیم خونه بعضی از فامیلا وسایل و لباس و کیف پولشونو قایم میکردن ،فکر میکردن چون نداریم دزدی میکنیم ازشون😔😔

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
من ۷ سالم بود از مدرسه مون چند تا گچ رنگی خوشم اومد اوردم خونه .پدرم فهمید خیلی ناراحت شد گچا رو پرت ...

روحشون شاد

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
یه جامدادی دکمه ای خیلی خوشگل  یکی تو مدرسه ازم دزدید ولی هر وقت یادم میفته میگم حلالش میکنم چو ...

چقدر تو ماهی !

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
من واسه خودم یه پا دله دزدبودم البته خودم بچه خوب ومظلومی بودم رفیق بددددد،تومدرسه خانممون کیفش که ت ...

عین خودمی که

از همه دزدی کردم هنوزم بعد بیست سال عذاب وجدان ولم نمیکنه

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.