2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

خیلی خوبه که الان به فکر جبران افتادی

آفرین🌻🌻🌻

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دزدي كردم و خيلي پشيمونم و روم نميشه حلاليت بخوام 

قبلا از كيف مادرم چند باري  پول بر ميداشتم 😭ً

نميدونم چيكار كنم  عذاب وجدان زيادي دارم 

دلم نميخواد بهش بگم اما چيكار كنم ؟!   

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

من تا به حال ازین کارا نکردم مادرم خیلی حساس بود  رو این مسائل مارو هم حساس بار اورد ولی کسیو میشناسم هنوزم این کارارو میکنه و نمیدونم کی میخواد حلالیت بگیره.از خودمم خیلی چیزا برده.

نمیخواد بگی چرا...پولو بزار تو پاکت با یه نوشته بگو حقی بود از شما به گردن من... حلالم کنید

نههه اینکارو نکن

ی درصد فک کن عین من کنجکاو باشه

مدتها ذهنش درگیره این از گناهی ک کردی بدتره 😐😂😂

کاربری دست چند نفره دوستان 😐😑
وای عجب چیزی بودی توبازالان درچه حالی    

😂😂😂😂 همون بچگی توبه کردم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

یه بار تو بازار میوه و تره بار یه خانم که چادرش خیلی نازک بود از جلو یه مغازه یه انبه بلند کرد من جا اون هم خجالت کشیدم هم زهره ترک شدم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
منم یه گناهی کردم امشب لطفا برام دعا کنید خدا منو ببخشه خواهش میکنم

حق الناس باشهباید جبران کنی

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
منم چند تا اسباب بازی دزدیدم

یا خدا همه اومدن اعتراف مثل مسیحی ها😂 الان یکی میاد میگه من سه نفرو کشتم. یکی هم میگه من پونزده نفرو کشتم😂

خدایا کاری کن به هم رحم کنیم در روزگاری که شیطان قدرت گرفته از اعمال ما.

یک مستاجرمادربزرگم داشت چادرمیپوشیدباحجاب ولی خراب بودزن دومم بود

همیشه یک لباسایی خوشگل وگرون میپوشیدبعدکه گندش دراومدفهمیدیم میره بامغازه دارابه صحبت کردن ودلبری کردن ازکنارشم وقتی طرف هواسش پرت عشوه های این خانم میشده اینم لباس کش میرفته