2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

من بچه بودم فکر می کردم دزدی یعنی هیچکی نبینه . بعد وقتی تو جمع بودم یا چندتا آدم اطرافمون بود هرچی دوست داشتم برمی داشتم 😂 مثلا فکر کن می رفتم عروسی ، چون بقیه می دیدن یا شلوغ بود هرچی خوشم می اومد برمی داشتم 🤣

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم از خوندن پست ها تعجب کردم . و یاد خاطره ای افتادم ک هنوزم اذیتم میکنه البته دزدی نبود . ما ...

اوخی عزیزم . غصه نخور تنها نیستی . منم بچگی کسی تحویلم نمی گرفت ، پول توجیبی نمی دادن ، آرزو داشتم آدامس بخورم ، آبجیم داشت آدامس موزی می خورد اینقدر با حسرت منتظر موندم تا انداخت تو سینی چای ، ب بهونه ی اینکه سینی رو جمع کنم بردم آشپزخونه ، اون آدامس جویده شده رو قایم کردم ، ی روز دیگه خوردم.....

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
یعنی صاحب مغازه از موقع بچگیت تاحالا همونجا موندن و جابجا نشدن یا فوت نکردن شانس آوردی فقط...وگرنه ...

نه اونجا نیستن ولی میخوام از صاحب جدیدش بپرسم شاید بدونه کجاست

اوخی عزیزم . غصه نخور تنها نیستی . منم بچگی کسی تحویلم نمی گرفت ، پول توجیبی نمی دادن ، آرزو داشتم آ ...

و با چ صحنه ای منتظر اون آدامس بودم...خواهر بزرگم واسه دوتا آبجیم طلا گرفته بود جلوی من بهشون هدیه می داد و من با بغض منتظر اون آدامس بودم 🥺

منم بچه بودم از سوپر مارکت کنار مدرسه مون لواشک و آلوچه برداشتم به تحریک دختر عموم 😑 با اینکه بچه ابتدایی بودم اما درک میکردم کارم زشته 😶ولی اولین‌بار و آخرین بارم بود کلا خیلی آدم حساسی هستم و همیشه تو ذهنم بود تا اینکه وقتی بزرگ شدم رفتم اونجا و به مرده گفتم جریان رو و پولش رو دادم و عذر خواهی کردم و اونم خندید گفت بابا ماهم بچه بودیم از این کارا زیاد کردیم بچه بودی اشکال نداره.

وای چ بامزه.همه بچه بودن دزد بودن😁😁

پس چرا من دزدی نمیکردم🤔کلاه سرم رفته

ولی طوری نیس بچه بودین

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خدا منو ببخشه  منم با دوستان همگی دبستانی بودیم البته من ازهمشون کوچکتر بودم. بقالی سرکوچه بند ...

نقش اصلی ب تو محول میشد😃

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خدا منو ببخشه  منم با دوستان همگی دبستانی بودیم البته من ازهمشون کوچکتر بودم. بقالی سرکوچه بند ...

😂😂😂😂😂😂 منم از این مدل دزدیا داشتم

می رفتم مغازه می گفتم از فلان چیز ته مغازه ات برام بیار تا اون می رفت از رو سبد رو پیشخوان ک پول داخلش بود قد دوتا پفک پول برمی داشتم بعد می گفتم اونو نمی خوام بهم پفک بده بعد پول خودشو می دادم دوباره با باقیمونده ی پولش می رفتم مغازه اش می فرستادمش پی نخود سیاه باز پول و خوراکی 🤣 خدا منو ببخشه