یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
داداشم و زن داداشم خونه بابام اینا زندگی میکردن زن داداشم همیشه تو یخچالش پر بود تنقلات وقتی خونه نبودن میرفتم تو اتاقشون سر یخچال کلی خوراکی بدون اجازه بر میداشتم😑😑
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
خدا من رو ببخشه ،منم بچه بودم دمپایی همسایه و دخترش رو مینداختم تو جوب 🥴🥴🥴
مسواک زن عموم رو میکشیدم رو سنگ دستشویی 😢😢😢 بعد دوباره میزاشتم سرجاش😭😭😭😭
خمیر دندون رو مینداختم تو چاه ,😭😭😭😭
چقدر فجیع بودم فقط خدا میدونه
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
[QUOTE=166848775]خندم گرفت🤭عزیزم اگه میدونی مغازه ش کجاس برو حلالیت بگیر چون اون دنیا یه گندم پوسیده هم از کسی بردا ...[/QUOTEعزیزم یادم نیست چون اون قسمت خیابون تقریبا بیست تا حبوباتی پشت سر همن آخه بعدشم دونه دونه پرت کردم تو خیابون
پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
آخییییی عزیزم الهی .... خوش بگذره بهتون تو راه درستتون فقط احیانا جسارت نباشع خانواده گرامی بهتون یا ...
اگه بیجا بود انقد ب دزدای سایت بر نمیخورد ک از دیشب انقد روم ریپ زدن فوحش و حرفایی ک مخصوص خانوادتون بود رو ب من نسبت دادین من فقط نظرم رو گفتم برخلاف دزدان سایت!!!