2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
اره خنده داره شیطنته دیگه

یه بار تو یه برنامه تلویزیونی راجب مسائل شرعی بود یکی زنگ زد گفت که من دوران مدرسه خیلی از بوفه مدرسمون دزدی میکردم صاحب بوفه هم متوجه نمیشد الان چیکار کنم که دینی تو گردنم نباشه...گفتن که اگه میدونه هنوز اون مدرسه وجود داره و اون صاحب بوفه هنوز اونجا هست باید بره پیش اون شخص بگه دوران بچگیش اینکار و کرده وباید ازش حلالیت بطلبه و اگر پولش خواست به مقدار روز باید مبلغی بپردازه....شرایط شما هم دقیقا مثل همونه

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
یعنی صاحب مغازه از موقع بچگیت تاحالا همونجا موندن و جابجا نشدن یا فوت نکردن شانس آوردی فقط...وگرنه ...

اگر جاش مشخص نیس نمیتونه پیداش کنه شرایطش فرق میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تروخدا سوال منم جواب بدید منم وقتی باردار بودم رفتیم یه روستا که کلا باغ میوه اس کلی میوه خوردم ینی هی راه میرفتم یدونه زردآلو میچیدم یا گیلاس. حالا من چ خاکی تو سرم کنم یه مدته بدجور فکرم مشغول این موضوعه  فقط از یه باغ ام نبود ک من برم ازاون حلالیت بخام چجور اونهمه ادم و یکی یکی پیدا کنم حالا چیکار کنم؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نگو این حرف و‌مگه اینم دزدیه خداییی  منم کلی فیلم اهنگ همه چی دانلود میکنم فقط

آره عزیزم همه اش ناخواسته دزدیه،مخصوصا فیلمها،تهیه کننده ها که احمق نیستن فیلم بسازن ما مفت و مجانی ببینیم،شغلشونه که متاسفانه ما هزینه اش را پرداخت نمیکنیم😔😔😔

خدایا شکرت
وای تروخدا سوال منم جواب بدید منم وقتی باردار بودم رفتیم یه روستا که کلا باغ میوه اس کلی میوه خوردم ...

وای شما که سنت کم نبوده باید میدونستی دیگه حرامه،تو دوران بارداری هم خیییلی مهمه نباید چیز حرام بخوری  تنها راهش طلب حلالیت از اونایی که میدونی از باغشون خوردی و بقیه هم که نمیدونی کفاره بدی وتوبه کنی

منم دوبار دزدی کردم. یه ریمل یه دامن

جای دیگه نگو اینو😑😑

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍         

منم بچه بودم نه ازمغازه، ازخونه فامیل چیزای خوشگل بچه هاشونو برداشتم واتفاقای دیگه

تو مدرسه هم یکی ازهم کلاسیامم چون ازش بدم میومد بعد زنگ آخر تو کوچه خلوت حسابی میزدم وموهاشو میکشیدم بدجور

کلاس اول یا دوم بودم😶

کلاس سوم وچهارمم یواشکی روز هامو میخوردم مامانمم نفهمه اخه خیلی گشنم میشد، 😩

وای شما که سنت کم نبوده باید میدونستی دیگه حرامه،تو دوران حاملگی هم خیییلی مهمه نباید چیز حرام بخوری ...

یکیش ک فامیل خالمه. میتونم پیداش کنم بقیه ام زیاد از باغشون نخوردم مثلا از یه باغ فقط یدونه زردآلو یا گیلاس میچیدم اگه زیر درخت میوه افتاده بود اونارو میخوردم ولی بعداز کرونا حتما میرم پیداشون میکنم اینهمه سال نشده بود همچنین کاری کنم اونجا نمیدونم چرا اینکه حرامه اصلااا ب ذهنم نرسید. خیلی فکرم مشغولشه. 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

وای تروخدا سوال منم جواب بدید منم وقتی باردار بودم رفتیم یه روستا که کلا باغ میوه اس کلی میوه خوردم ...

عزیزم خیلی اشتباه بزرگی کردن این به بچت هم سرایت میکنه.ما فامیلمون خیلی ادم حروم خوریه ازاینایی ک پول ازکسی بگیره و دیگ بهش نده یام ازباغ مردم میوه خورده تو حاملگیش. الان پسرشم همینطوری شده پول مردمو میگیره و نمیده میگ حالا بدوان پولشونو بگیرن ازباغ مردمو همینطوری میوه میکنه میخوره

یکیش ک فامیل خالمه. میتونم پیداش کنم بقیه ام زیاد از باغشون نخوردم مثلا از یه باغ فقط یدونه زردآلو ی ...

دیگ اینو باید ازمرجع تقلیدت بپرسی ک واسه جبرانش باید چیکار کنی

سلام حتما برو به نظرم حتی پول ازت نمیگیره

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند.