2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
عزیزم خیلی اشتباه بزرگی کردن این به بچت هم سرایت میکنه.ما فامیلمون خیلی ادم حروم خوریه ازاینایی ک پو ...

وای خدانکنه. بمیرم الهی. کاش همچین کاری نمیکردم. همیشه حواسم به اینچیزا بود یه روحانی صحبت میکرد میگفت میوه ای که زیر درخت افتاده رو میتونین بخورین چون دیگه خشک میشه و خورده نمیشه منم اگه یهو تو باغی جایی دلم یچی میخاست یا میرفتم ازخود کشاورزه میخریدم یا زیر درخت اگه یکی دوتا افتاده بود میخوردم ولی اون روز نمیدونم چم شده بود که از درخت چیدم خوردم. شما نمیدونید حتی اگه ببرم هزینه اون میوه رو بدم و حلالیت بخام بازم رو بچه ام تاثیر میذاره یا نه؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدانکنه. بمیرم الهی. کاش همچین کاری نمیکردم. همیشه حواسم به اینچیزا بود یه روحانی صحبت میکرد میگ ...

خواهرم باردار بود میگ جای یه باغ بودیم رفتم به صاحب باغ گفتم یدونه میوه بخورم چون باردارم هوسم کرده .میگ طرف لاشی بود بهم اجازه نداد خخخ

منم تومدرسه چند بار از بچه پول برداشتم خب چیکار کنم گرسنم میشد. بچه بودم خب. حالا من باید چیکار کنم چطوری حلالیت بگیرم ازشون؟؟یه بارم از یکی از دوستام جاسوییچیشو دزدیدم یه بارم کارت پستال. من چقدر تباه بود خدایا ....

عزیزان هر گناهی قبل از بلوغ بخشیده میشه و البته توبه هم باید کرد.فقط حق الناس هستش،که باید جبران بشه ربطی هم به کوچیک بودن و بزرگ بودن نداره.حتما ادای دین کنید و بپردازید.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزان هر گناهی قبل از بلوغ بخشیده میشه و البته توبه هم باید کرد.فقط حق الناس هستش،که باید جبران بشه ...

آخه مال من جوری نیست که بشه ادای دین کرد نمیشناسمشون خو همون موقع اولین و آخرین باری بوده که دیدمشون

بنظرتون چجوری ادای دین کنم؟

من یادمه یکی دو تا دوست داشتم تو دبستان  میرفتیم مغازه ها چیز میز برمی داشتیم 😭😭😭 وای خدایا ...

منم به خدا یه قنادی بو د منو میبردن یواشکی آجیل برمیدیشتیم . یه بار از جلو خرازی یه سبد حسیری کوچولو برداشتیم با یه توت فرنگی پلاستیکی. وا خدایا من چطور باید دینمو ادا کنم

همینو بنویس ی پولی ام بزار تو پاکت بزار براشون

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
آخه مال من جوری نیست که بشه ادای دین کرد نمیشناسمشون خو همون موقع اولین و آخرین باری بوده که دیدمشون ...

عزیزم باید رد مظالم بدی.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

🤣🤣بادکنک ک بزرگه چجوری دزدیدی🤣😂😂😂

بخدا مثل برق زدم تو گوشش😁

وصل درخت بود😄

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
وای تروخدا سوال منم جواب بدید منم وقتی باردار بودم رفتیم یه روستا که کلا باغ میوه اس کلی میوه خوردم ...

میدونی،خداروشکر ک تا فرصت داری فهمیدی کارت اشتباه بوده.

بزنگ دفتر مرجع تقلیدت یا از یه سایت پاسخگوی احکام بپرس ک چجوری رد مظالم بدی.

اون مقداری ک فکر میکنی هست رو حساب کن با احازه ی مرجع تقلیدت ب فقیر بده

خدا هم میبخشه.

از این سایت بپرس، آنلاین همون لحظه جواب میدن

Www.09640.ir

اللّهم عجّل لولیک الفرج