2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

منم تو نوجوونیم فیلم دانلود شده زیاد دیدم،بعد متوجه شدم این هم دزدیه،کلی رد مظالم دادم ولی هنوز عذاب وجدان دارم، چون اصلا یادم نیست چه فیلمهایی بود که حالا برم سی دی هاش را بخرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا شکرت
عه توم دزد آلوچه بودی؟😀😂

آره بابا خودمم😂😂😂😂

همکاریم پس😐

چ شاخه ای تغییر رشته دادی تو؟

من از تخمه دزدی جهش دادم زدم تو کار ویتامینه میوه ها

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشم‌میاد چندتا دزد جمع شدیم دور هم😂

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
منم تو نوجوونیم فیلم دانلود شده زیاد دیدم،بعد متوجه شدم این هم دزدیه،کلی رد مظالم دادم ولی هنوز عذاب ...

نگو این حرف و‌مگه اینم دزدیه خداییی 

منم کلی فیلم اهنگ همه چی دانلود میکنم فقط

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
غیر مستقیم پولش را به امروز حساب کن و به دستشون برسون

اگه پیداش کنم 

ولی دوست دارم ازش حلالیت بخوام میترسم ازاون دنیا جلوم و بگیره ولی روم‌ نمیشه

آره بابا خودمم😂😂😂😂 همکاریم پس😐 چ شاخه ای تغییر رشته دادی تو؟ من از تخمه دزدی جهش دادم زدم تو ...

من ترک کردم 😂

دیگ بچه خوبی شدم

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
عزیزم من کلی رژ دارم بیا خونه من من رومو بر میگردونم تو بدزد حلالت باشه😂

باااوووشه

چشام پر اشک شد

هنوزم خیر ونیکوکار وجود داره😄

من دیگه ازون کارا نمیکنم مجرد بودم اونم از دونفر🙈🙈

من ترک کردم 😂 دیگ بچه خوبی شدم

خداروشکر منم ترک کردم

میدونی من خیلی کوچیک بودم هشت سالم بود

نخمه دزدیدم

آلوچه رو روز معلم گذاشته بودن رو میز من یکی ورداشتم انداختم تودهنم

یکی از بچه ها فهمید گفت تو سهم ما رو دزدیدی با اینکع ی دونه بیشتر ک سهمم بود رو نخوردم

معلم پاشد من رو کشید بیرون دهنمو وا کرد ی سیلی زد تو گوشم ک چرا سهم بقیه رو خوردی اشکم در اومده بود

اومدم خونه جای سیلی رو صورتم مونده بود آخه خیلی سفید بودم

مامانم پرسید چیشده واسش تعریف کردم

روز بعد اومد مدرسه یا یک کیلو آلوچه گفت حق نداشتی دست کثیفت رو ب دخترم بزنی و...

اما میدونی دلیل کار من فقط ناپدریم بود وبس

خیلی خیلی بین من و بچه خودش فرق میذاشت

یادمه زمانی ک بابام بود شبا منو بیرون میبرد از مغازه هرچی ک میخواستم رو واسم میگرفت و من هیچ کمبودی نداشتم

بعد اون ماجرا هیچوقت دزدی نکردم😊

باااوووشه چشام پر اشک شد هنوزم خیر ونیکوکار وجود داره😄 من دیگه ازون کارا نمیکنم مجرد بودم اونم ا ...

آره عزیزم من خیرم😂

فدا سرت 

خدا بخشندس اگه بنده هاش حیوون نشن😊

سلام خانمی،برعکس تاپیک های قبلی که آدم رو ناراحت میکرد،تاپیک شما خیلی خوب بود کلا شاد شدم با این تجربیات   

فکر کنم چون آدرس نداری ،رد مظالم بده،از احکام شرعی بپرس راحت و سریع جواب میدهد.