2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
به خودش نگم مشکلی نیست یعنی؟

برو تو مسجد محله به امام جماعت بگو و پول رو بهش بده اون خودش میبره میده و حلالیت میگیره و فقط بگو برام ازشون یه برگه بگردید که حلال کردن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

هرکی حاجت داره بیاد تاپیک اخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به بچه هاتون برسین این کارو نمیکنن

من خودم بچه بودم پول بهم نمیدادن پول دختر همسایه رو ی بار برداشتم البته بعدش بهش پس دادم پشیمون شدم گفتم تو جیبم جا موند

ی بارم یکی از وسایلای دوستمو توی مدرسه برداشتم چون برام نخریده بودن خیلی دوس داشتم بهشون میگفتم میگفتن نه

چیز خاصیم نبود ی دفترچه و پاکن و مدادش بود تو بسته

ولی اونم فرداش پس دادم گفتم افتاده بود تو کیفم

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
برو تو مسجد محله به امام جماعت بگو و پول رو بهش بده اون خودش میبره میده و حلالیت میگیره و فقط بگو بر ...

دور از جون برگه رو چیکار کنه؟بذاره تو کفنش ب عنوان مدرک ببره؟😂

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
اره خنده داره شیطنته دیگه

ممنون استارتر عزیز بابت این تاپیک باحالت. ماه ها بود اینقدر از ته دل نخندیده بودم. واقعا دوران کودکی چه دورانی ان برا خودش. با چه خاطرات جالبی که هیچوقت از ذهنمون نمیره

به منم جابدین 

سلام من دزد هستم

البته تومجردیم

اون شخصم ی خانم دکتری بود آشنا بود دوست داشتم از رژای اون رولبم باشه

خودش اجازه داده بود از کتابخونه ش کتاب بخونم

منم از رژاش میزدم وکتاب انتخاب میکردم میخوندم😎

لهنت برمن

انشالله منو ببخشه😂

بعداز سالهاکه این راز رو تو قلبم نگه داشتم اولین باره جایی میگم

یبارم دانشجو بودم رفتم خونه داداشم از رژ برادرزاده م یواشکی زدم😄

کلا تو کار رژ بودم نمیدونم چرا

تا یکی روشو میکرد اونور رژشو میزدم به لبم😂😂

مواظب خودتون ورژاتون باشین

تا ازهمه تون رژ نگیرم

آروم نمیگیگیرم😄

من به انتشارات دانشگاه هزاروپونصد بدهکارم با دوستم دوتایی باید پولشونو بدیم یه بار بهش گفتم بیا بری ...

اگه بهشون دسترسی داری ببر بهشون بده،اگه بهشون دسترسی داشته باشی و بتونی پولشونو بهشون برسونی نمیشه به جاش صدقه داد،صدقه مال وقتیه که صاحبشو هیچ جوری نتونی پیدا کنی🌹🌹🌹

زمان ما مدرسه شیر میدادن روزی یدونه بقیش تو انبار مدرسه بود من و دختر عموم جعبه ای میبردیم خونه به م ...

باید رد مظالم بدی نمیدونم چجوری توسمت خدا میگفتن😂

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
من ۷ سالم بود از مدرسه مون چند تا گچ رنگی خوشم اومد اوردم خونه .پدرم فهمید خیلی ناراحت شد گچا رو پرت ...

چه زیبا

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
منم رفته بودم یه جایی دوتا کفش دزدیدم یکیشو خودم پوشیدم یکیشو برا خواهرم دزدیدم بچه بودم باید بدم م ...

مادرت نمی‌گفت این کفشا ازکجااومده؟ 

وای من کلی کتاب از اینور اونور دستم مونده صاحب شون رو پیدا نمیکنم. چ کنم؟

عزیزم از طرف صاحبانشون کتاب‌ها رو اهدا کن به کتابخانه یا اگه کتاب درسیه به دانشجو های نیازمند

نیتت هم این باشه که این کار از طرف صاحبان اصلی کتاب هست

ان شاء الله خیر این کار به اونها و شما میرسه

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
برای امضاتون صلوات فرستادم الهی هر چه زودتر دامنت سبز بشه

قربونت عزیز دلمممم چقدر خوشحال شدم با پیامت ممنون که دعام کردی❤️❤️❤️❤️

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍