2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
بابای من میگه ی رفیق داشتن دوران سربازی میگفت میرفتیم بالا شهر از دکه ها ی نخ سیگار بگیره، واسه اون ...

چه بابا یه خوبی😂 مثل بابایه منه

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خواهرشوهر منم وقتی میاد خونه ی ما، ب هیچ‌خوراکی ای رحم نمیکنه. باز میره یواشکی ب پسرم میگه فلا ...

برای بچه ایرادی نداره چون اون بیگناهه ...

ولی بنظرم اگر به همون قران استناد کنی پررویی و سواستفاده از ادب مردم گناهه

خدا تو همون قران میگه وقتی به دیدن پیامبر میرید اول اجازه بگیرید چون پیامبر خجالت میکشه نباید بی اجازه واردشید

حالا اینکه از سکوت من تواین سالها سو استفاده شد خیلی خیلی 

ما حتی تو مهمونیای خصوصی هم این دخترو باهامون میفرستادن با اینکه فامیل نبودیم تا خونه خواهرم یه شهر دیگه رفتم دنبالمون انداختن شبم خوابید 

اخه کدوم پدر مادر اینقدر دختر بچه رو بیخیال میشن ومسئولیتو گردن دایی وزنش میندازن 

هرگز نمیبخشمشون 

مسافرت هم همیشه دنبال ما بود این حد پررویی خجالت داره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬