2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اموزش دادن هم جز تربیت پدر و‌مادره دیگه  باید یاد بدن که بی اجازه چیزی رو برندارن وقتی ...

من بابام تحصیل کرده زمان شاهه و بسیار مقید و مبادی اداب

حتی مهمونی میخواستیم بریم قبلش گوشزد میکرد اجازه ندارید بیشتر از یه دونه میوه یا شیرینی بردارید و ....

کوچیک بودم یادمه با بچه های همسایه میرفتیم بقالی

از این شکلات ریزها اون موقع میریختن تو کیسه های بزرگ میذاشتن رو پیشخون حواس فروشنده رو پرت میکردیم از اونا برمیداشتیم میپریدیم بیرون و چقدر خوش میگذشت😂😂😂

اگه مامان بابام میفهمیدن میکشتنمون😂

البته اونام ارزشی نداشت فکر کنم پنج زار بود

یدفعه هم ابتدایی بودم یه بیست تومنی از این آبی قدیمیا😁پیدا کردم گذاشتم جیبم الکی

مدرسه تعطیل شد جلو در مدرسه یه پسر جوانی هله هوله های وحشتناکی داشت میفروخت منم عاشق زغال اخته های قرمزش اب دهنم اویزوون شده بود پول تو جیبیم تموم شده بود 

با یه وحشتی وسط اون همه دست بچه که بسمتش دراز شده بود نصفه بیست تومنی رو دادم و یه زغال اخته برداشتم و الفرار ...

هرگز فراموش نمیکنم 😧

یعنی من روی بهشتو میبینم😥😥😥

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اره باید بری چون تو سنی بودی ک میفهمیدی دزدی چیه و کار بدیه.الان بچه دوساله این کارو کنه گناه نیس چون حالیش نمیشه امام ۶   ۷   ساله خب میفهمه.میتونی بری بگی و حلالیت بطلبی ی پولی هم بدی بهشون.اینهمه سال هنوز یارو میوه فروشی داره چ میوه فروش موفقی🙈

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
خب اره اینجا حق داشتی تو 

میدونی من چیکار کردم؟

دبستانی بودم

ی اتود تو راهروی جلوی کلاس پیدا کردم بر حسب اتفاق اون روزم مدادمو گم کرده بودم، برداشتمو امتحانمو باهاش دادمو خلاااصه جای اینکه ببرم تحویل بدم که اینو پیدا کردم ازش استفاده کردم. (ی مقداری دلیلش این بود که خیلی وسیله هام ناپدید میشدن و بعدا عیییین همونا رو دست بچه ها میدیدم و میگفتن نهههه ما خودمون خریدیم 😒؛ )

خلاصه ی هفته گذشت و یکی از بچه ها اومد و گفت فلانی این اتود من نییت که تو پیدا کردی؟ وااای نگم برااات

مررردم من

اگه همون روز میگفت سریع پسش میدادم

اما بعد ی هفته خجالت کشیدم

ترسیدم فک کنه خودم برداشتم و دزدی کردم چون بالاخره ی هفته فرصت داشتم که پسش بدم‌. عین لبو سرخ شدم و گفت م نهههه من اینو قبلا خریدم

اونه گفت اهان ببخشید

همون روز اون اتودو انداختم دور

اما حس حقارت و بد اومدن از خودم واقعا موند

بارها اون صحنه ها رو تو ذهنم برمیگردونم و بعد امتحان میرم دنبال صاحب اتود میگردم و میبینم چه قد در واسه خودم احترام قائلم

اما افسووووس

من فقط یه مغازه بود!

من 3تا مغازه. بود الانم هیچکدوم وجود ندارن. اما صاحباشون هستن😥

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
خب یه بار حلالت کردن دیگه

آره ولی خب اونموقعها  بچه بودم  چیزی نمیدونستم  الان که یادم میاد  خیلی  خجالت  میکشم  حالاخودمون  هم باغ  میوه  داریما ولی من نمیدونم  چراواقعا  اینکارومیکردم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
من از لیوان یکی از بچه ها تو مهد خوشم میومد  لیوانشو برداشتم  این فکر هیچوقت راحتم ...

تو مدرسه یه بار جامدادی و یه بار پرگار من رو برداشتن...هنوزم هنوزه یادم نرفته...البته به اونی که برداشته ایرادی نمی گیرم و برام مهم نیست چون بچه بوده ولی هنوز که ۳۵ سالم هست دوتاشون تو ذهنم  هستن....شمام غصه نخور ایرادی به شما نیست بچه بودی....