2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
 نمیگم مشکل داری که 😅 کلا نمیدونم کلمه مناسبش چیه ولی یه سری فشارها باعثش میشه به قول خودت میگ ...

نمیدونم واقعا چرا اونکارو کردم

هنوزم ناراحتم گاهی یادم میوفته

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها علت این مدل رفتارها توی تربیت پدر و‌مادره که بچه نمیدونه کار بد چیه توجیه نیست یا اینکه تحت ف ...

من اینو ب تربیت پدرو مادرم ربط نمیدم البته.من اشتباه کردم و بعدش دیگه هیچ وقت تکرارش نکردم

و موافقم که باید به بچه هامون اینو یاد بدیم حتما

عزیزم باید حتما بری به خود انتشارات پس بدی پولو صندوق صدقه بدای وقتیه که شما اون طرف رو اصلا نمیتون ...

من دیگه نمیرم اون دانشگاه الان نزدیک 3 سال فارغ التحصیل شدم

بعدشم به من چه ؟ به دوستم گفتم بیا بریم بدیم پولشونو گدا بازی دراورد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نمیدونم واقعا چرا اونکارو کردم هنوزم ناراحتم گاهی یادم میوفته

عزیزم حالا که گذشته اگه میتونی حلالیت بگیر اگه نه هم جایگزین شو بده به نیازمند 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
ناراحت نباش. میدونی ما وضع مالیمون خووب نبود هرروزیی ک سهمیه شیر بهمون میدادن زنگ آخر مدیر میومد دنب ...

قربونت برم مهربونم  واقعا ناراحتم ولی مطمئنم که مدیر و معلما خودشونم میبردن خونه

وای بعدش حلالیت نخواستی؟

اصلا  خودشون  میدونستن  من میخورم  چیزی  نمیگفتن  ولی  توهمون  دوران  بچگیم  چندین  باربه  همسایمون  گفتم  اونم  گفت  نوش  جونت  ازدوباره  چندوقت  پیش  زنشو  دیدم خاستم  باز  حلالیت  بطلبم  نمیدونم  چراروم  نشد  

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

من ابجیم کوچیک بوده دلش ازاین کیف کوچولوهامیخواسته بعدنداشتن بخرن واسش مامانم باکاغذساندیس قدیمی هامث نایلون بودکیف دوخته بود بعدیه روزمیرن بازارابجیم خوشحال کیفشومیبره هرچیییی توبازاردیده دوتابرداشته ازگردوپسته وخوراکی بگیرتا....بعدکه اومدن گفته مامان ببین منم خریدکردم😑😐

خودمم کوچیک بودم میرفتم باشگاه سرراه که می اومدن خونه دوتاسنگک میگرفتم دیگه اشناشده بودم باهاشون یه روز نمیدونم پولموگم کردم یاتوباشگاه دزدیدن نون روگرفتم دیدم پول نیست خواستم پس بدم گفت برو فردابیار.فرداش توباشگاه زدنم زمین دیگه نرفتم باشگاه وپولوپس ندادم.رفتم شهرمون تاجلومغازه هم رفتم ولی بازنبودمیخواستم حلالیت بطلبم.یه بارم رفتیم خونه ی پسرخاله م وضعشون توپ بودانقدمغزگردوداشتن منم باجاش برداشتم بردم خونمون😑😐الان میگم حداقل یه کم میخوردم چراباجاش😭

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

من بچه بودم مدرسه نمیرفتم هنوز یه روز اتفاقی یه سکه پنج تومنی رو پشت اجاق گاز همسایمون دیدم 

فکر کردم الکی افتاده اینجا برداشتم خوراکی خریدم 

بعد اون هر روز سر میزدم و خدا روزی رسونم شده بود😂😂😂یعنی هرروز با یه سکه روبرو میشدم تا اینکه یروز شنیدم مامانم داره میگه فاطمه خانم گفته نمیدونم چرا جدیدا هر چی صدقه میزارم کنار غیب میشه😂😂😂

من تازه فهمیدم جه غلطا کردم خدا ببخشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬