فاز نیس من اینجوری بزرگ شدم و برام مهم نیس شما چی فکر میکنی ولی مطمئن هستم ی عده مثل خودم در بین شما ...
خداروشکر که شما کامل و بی عیب رشد کردین و مثل ما مجبور نبودین تو خونواده هایی بزرگ بشین که ناخودآگاه یه سری خصلتای بد داشته باشین که مجبورشین تو بزرگسالی انقد با خودتون کلنجار برین تا اصلاح بشین
بچگی کردی الان مردم خرس گنده میان توفروشگاه میدونن کروناس جنسو سوراخ میکنن تست کنن یارو انگشتشو کرده بود تو خامه کرد تو دهنش گذاشت سرجاش یا ظرف خرما رو از بغل پاره کرده واقعا بعضیا هیچی حالیشون نیست
آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬
عزیزم برو بپرس دو کیلو میوه چقدره تخمینی یه مقداری رو درنظر بگیر حتی بیشترشم بزار تو یه پاکت اویزون کن در مغازش توشم به نامه بزار سلام اقای میوه فروش من تو بچگیم از مغازت میوه برمیداشتم نمیدونستم اسمش دزدیه الان بزرگ شدم فهمیدم حلالم کن مطمئن باش حلالت میکنه خیلیم خوشحال میشه بهش پول دادی
گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
اگه نمیشه تو خصوصی یه شماره بهم بدین تو واتساپ یا تلگرام براتون بفرستم
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔