2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
فاز نیس من اینجوری بزرگ شدم و برام مهم نیس شما چی فکر میکنی ولی مطمئن هستم ی عده مثل خودم در بین شما ...

خداروشکر که شما کامل و بی عیب رشد کردین و مثل ما مجبور نبودین تو خونواده هایی بزرگ بشین که ناخودآگاه یه سری خصلتای بد داشته باشین که مجبورشین تو بزرگسالی انقد با خودتون کلنجار برین تا اصلاح بشین

یعنی میخوان بگن بی عیب و نقصن؟! یعنی تا حالا تو زندگیشون یه دونه خطام انجام ندادن؟ والا یه همچین پس ...

ممنونم ازتون.چقد خوشحالم اینجا حرف دلمو گفتم و وقتی فهمیدین پشیمونم بعدش سرزنشم نکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاز نیس من اینجوری بزرگ شدم و برام مهم نیس شما چی فکر میکنی ولی مطمئن هستم ی عده مثل خودم در بین شما ...

ماشالا ب تربیتت عزیزم زود تاپیکو ترک کن الان فساد ما دامانتو لکه دار میکنه فقط بدووووو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

❤🌸Dertler derin ama Allah kerim🌸❤

بچگی کردی الان مردم خرس گنده میان توفروشگاه میدونن کروناس جنسو سوراخ میکنن تست کنن یارو انگشتشو کرده بود تو خامه کرد تو دهنش گذاشت سرجاش یا ظرف خرما رو از بغل پاره کرده واقعا بعضیا هیچی حالیشون نیست

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬

عزیزم برو بپرس دو کیلو میوه چقدره تخمینی یه مقداری رو درنظر بگیر حتی بیشترشم بزار تو یه پاکت اویزون کن در مغازش توشم به نامه بزار سلام اقای میوه فروش من تو بچگیم از مغازت میوه برمیداشتم نمیدونستم اسمش دزدیه الان بزرگ شدم فهمیدم حلالم کن مطمئن باش حلالت میکنه خیلیم خوشحال میشه بهش پول دادی 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من یه بار داشتم از دانشکاه میرفتم خونه یه کیف پول پیدا کردم پر تراول و کارت عابر بانک بود دادمش دست ...

شما سعی خودتو کردی اون پول ب صاحبش برگرده.اگه اونا پس ندادن پس گناه خودشونه

سلام،میشه برام بفرستی

اینجا میشه فایل فرستاد؟من وارد نیستم

اگه نمیشه تو خصوصی یه شماره بهم بدین تو واتساپ یا تلگرام براتون بفرستم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
بچگی کردی الان مردم خرس گنده میان توفروشگاه میدونن کروناس جنسو سوراخ میکنن تست کنن یارو انگشتشو کرده ...

عجب بلانسبت نفهمی بوده😐😐😐😑🤔🤔🤔

آخه خامه؟؟؟؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ماشالا ب تربیتت عزیزم زود تاپیکو ترک کن الان فساد ما دامانتو لکه دار میکنه فقط بدووووو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀ ...

ن مثال شما و امثال شما ک از ما بالا میرن ما عادت داریم تو راه درستمون باشیم شما راحت به افتخارات برس

من از آن وقت که دربند  توام آزادم