2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم بچه ها

297 بازدید | 35 پست

بچه ها با شوهرم عصر رفتیم خرید.مامانم چندروزه با گوشیش ی کتاب میخونه،برای مامانم کتاب رو خرید. ک مثلا خوشحالش کنه، همین ک اومدیم خونه بابام گفت این ک بدرد نمیخوره این ترجمه مسخرس من اینو خودم دیدم نخریدم و کلی تو ذوقش زد حالا هم طفلی نشسته ی گوشه، اونوقت عروسمون ی کیک پخته آورده کلی براش ذوق میزند و به به چه چه میکنه، نمی‌دونم چیکارکنم دلم برا شوهرم میسوزه هنوزم بروش نیاوردم،ما خونمون ی شهر دیگست دلم میخواد برگردم 😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عمدی نگفتن ولی کارشون زشت بوده 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

حق داری من بودم همونجا طرف داری میکردم فردا ببر کتاب و بر گردون بگو هدیه گرفته بودم داشتن به جاش چیز دیگه بگیر همم مادرتون باید اونجا طرف داری میکرد

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان.