2777
2789
عنوان

چرا آنقدر گرونیه چرا ماها آنقدر بدبختیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 64 پست
چی بگیم نگفتنش بهتر است

گفتنش مایه دردسر

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگیم؟؟ به عقلت رجوع کن وقتی اینقد تو تنگنا هستن عاقلانه ست بچه بیاره؟ چرا چون تو مخمون فرو کردن بچه ...

حالا که بارداره گناه داره 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

شرایط برای خیلیا اینطوره گلم.

ولی اول ازهمه بخاطر سلامتی که دارین شاکر باش.میدونم الان میگن پس چیزای دیگه چی؟! 

بله خونه و ماشین خیلی مهمه اتاق خواب کامل و جدا نیاز اولیه‌است اما قبل از همه اینها سلامتی مهمه....

ان‌شإالله گشایش بشه تو امورتون....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حالا که بارداره گناه داره 

باردار نیست یه بچه داره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

کاملادرکت میکنم چون تغریباشرایط تورودارم.نه من وشماالان همه توتنگاهستن.فقط توکل کن به خداوازخودش روزی حلال وجود سلامت بخواه.خداخیلی بزرگ ترازاون چیزیه که مافکرمیکنیم.هیچ موقع ناامیدنباش خدابزرگه

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)
امضام. عوض نکردم گل یه پسر دارم فقط

اهان فک کردم بارداری دومیو

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
   شرایط برای خیلیا اینطوره گلم. ولی اول ازهمه بخاطر سلامتی که دارین شاکر باش.میدونم ...

چشام ضعیفه دندونام خرابه پول نباشه سلامتی هم نیست عزیزم

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نگیم؟؟ به عقلت رجوع کن وقتی اینقد تو تنگنا هستن عاقلانه ست بچه بیاره؟ چرا چون تو مخمون فرو کردن بچه ...

عزیزم امضامو عوض نکردم

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩