اب_هویج مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 824 عنوان ارسال رایگان بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 18 پست بچه ها چیزایی مثل شیاف ماریانا روغن ماریانا.ماسک کراتینه مو.کرم ضدلک.ضد افتاب اصل فرانسه.ژل کوچک کننده بینی های گوشتی و و و دارم ارسالشم برا نینی سایتی ها رایگانه خواستید درخدمتم 1399/09/11 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78971 خب چون شغلشونه.باید تبلیغ کنن از دود عنبر نسارااستفاده کردید؟ برای بعضیا خوبه من توی بارداری عفون ... نه تو همین سایت خیلیا میگن نتیجه داده عنبر نسا هم فایده نداشت برامپاپ اسمیر دادم یه کم عفونت دارم ولی نمیدونم چرا هرچی دارو میخورم خارشم نمیفته خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اب_هویج مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 824 نه تو همین سایت خیلیا میگن نتیجه داده عنبر نسا هم فایده نداشت برام پاپ اسمیر دادم یه کم عفون ... علائمت چی بود؟رفتی دکتر.دکتر چی گفت؟
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78971 علائمت چی بود؟رفتی دکتر.دکتر چی گفت؟ فقط خارش حتی با معاینه هم عفونتم معلوم نشد تو پاپ اسمیر فقط معلوم شدفک کنم خشکی رحم هم دارم چون اصلا ترشح ندارم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اب_هویج مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 824 فقط خارش حتی با معاینه هم عفونتم معلوم نشد تو پاپ اسمیر فقط معلوم شد فک کنم خشکی رحم هم دارم ... خب دکتر چی گفت بهت؟ینی مشخص نبود ک عفونت داری؟جواب پاپ اسمیرتجقد کشید بیاد؟