2777
2789
عنوان

توجه زیاد به جاری

213 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من و خواهرم جاری هستیم خونواده شوهرم به اون بیشتر توجه میکنن البته از لج من و تعریف میکنن در صورتی ک من از این موضوع ک هوای اونو دارن ذره ای ناراحت نمیشم چون خواهرمه غریبه نیس ولی از رفتارشون ناراحت میشم شما باشید چجوری رفتار میکنید من خیلی خونگرمم باهاشون و صمیمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا یه سوال خدا وکیلی اگه میدونید بگید

چرا تو نی نی سایت هرروز تاپیکها حول یه موضوع هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تو خیلی بزرگوار و با شخصیتی

عزیزم ناراحت نباش تو به توجه اونا احتیاجی نداری

اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: کارگاه عزت نفس رو گوش کن. 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

چون خواهرته اصن توجه نکن و فکرای بدم از خودت دور کن چون خواهرته و نمیشه کاری کرد بزا ب خواهرت توجه‌کنن عیب نداره. همیشه هم اینو تو گوششون کن ک خوشحالم ک ب خواهرم توجه میکنید. ک بفهمن حساس نیسی

اعتماد به نفستو ببر بالا تو هیچی از خواهرت کم نداری.‌..نذار فرق گذاشتتنشون بین تو و اون،باعث کاهش اع ...

اعتماد ب نفسم اومده بود پایین الان خداروشکر عالی شدم 

خواهرم میاد میگه بهم تازه بدی میگن و خب به خودمم ثابت شده

وقتی تعریف خواهرتو میکنن خودتو خوشحال نشون بده بگو آره خواهرم خیلی گله خیلی زرنگه خیلی مهربونه. هر خصلتی گفتن توام تاییدشون کن تا بدونن نقطه ضعف نداری رواین موضوع.اینجوری کمتر حرف میزنن. 

ای کاش منو خواهرمم جاری بودیم

درخواست دوستی قبول نمیکنم