سلام بچه ها من و خواهرم جاری هستیم خونواده شوهرم به اون بیشتر توجه میکنن البته از لج من و تعریف میکنن در صورتی ک من از این موضوع ک هوای اونو دارن ذره ای ناراحت نمیشم چون خواهرمه غریبه نیس ولی از رفتارشون ناراحت میشم شما باشید چجوری رفتار میکنید من خیلی خونگرمم باهاشون و صمیمی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: کارگاه عزت نفس رو گوش کن.
آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.
یا علی
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چون خواهرته اصن توجه نکن و فکرای بدم از خودت دور کن چون خواهرته و نمیشه کاری کرد بزا ب خواهرت توجهکنن عیب نداره. همیشه هم اینو تو گوششون کن ک خوشحالم ک ب خواهرم توجه میکنید. ک بفهمن حساس نیسی