2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ از زندگی دوسدارم تموم شه همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 32 پست
اره خوبه.  تو این اوضاع من میگم از خونه درنمیام میگی مشاور برم؟ اگ میتونستم برم‌بیرون ک‌میرفتم ...

ماسک بزن برو...بیرونم برو... بهتر از اینکه اعصابت اینجوری بشه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
بله متاسفانه  از عوارض کروناس خیلیا رو دیدم اینجوری شدن حالا خوبه که درک کردی و فهمیدی مشکل ...

ب بچم‌میگم جیش داشتی ب مامان بگو تو شلوارت نکن من ناراحت میشم طفلک خیلی مظلومانه میگ باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب بچم‌میگم جیش داشتی ب مامان بگو تو شلوارت نکن من ناراحت میشم طفلک خیلی مظلومانه میگ باشه 

انصافا این وسط تقصیر بچت نیست 

اونم مثل خودت تحت فشار، بچه هم خیلی چیزا رو درک میکنه، خیلی وقتا خیلی خیلی بیشتر از والدین تحت تاثیر منفی محیط قرار میگیره و بیشتر ناراحت میشه

الان که مشکل رو میدونی، بچتو بازم پوشک کن و بهش غر نزن، حال و هواتون که بهتر شد مجددا از پوشک بگیرش

واااا این چه فن بیانیه درست کارشون اشتباست که بچه رو زیاد دعوا میکنن ولی طرز حرف زدن شما واقعا زشته ...

ادم نمیدونه می بگه واقعا از طرز تفکر ی عده ولی من همیشه ک اینجوری نبود خدا شاهده خونواده همیشع ب من میگفتن تو خیلی صبوری تو بچه داری تازه بهم میگفتن یوقتا دعواش کن کار اشتباهی کرد فک‌کن چقد بهم فشار اومده ک اینجوری شدم‌تازه ی هفتهم نمیشه ک انقد اعصابم داغون شده دوسدارم باهمه دعوا کنم 

دیسک کمر😩 الان میگن دیسک کمر که چیزی نیس ولی تا نداشته باشیش درک نمیکنی😢

دقیقا ما سالهاس درگیرشیم همسرم ورزشکار بود ۴ بار دیسک عمل کرده اخرین عملش ۷ ماه پیش من درکت میکنم من که داغونم داغون همش میگم خدایا خوبش کن دیگه روانم بهم ریخته از فکر سلامتی همسرم خدا بهتون سلامتی برگردونه  

انصافا این وسط تقصیر بچت نیست  اونم مثل خودت تحت فشار، بچه هم خیلی چیزا رو درک میکنه، خیلی وقت ...

دیگ الان ۳ هفتس ک پوشکش نکردم بیشتر اذیت میشه نمیدونه چیکار کنه. بعضی وقتا میگ جیششو ولی یوقتا ک سرگرم بازی نمیاد 

وااای خدا 4 بار؟😔 چرا اخه؟ خوب نمیشن؟

نمیدونم بدشانسی یا هرچیز دیگه فقط دستم به اسمونه خوب بشه الان براش پلاتین گذاشتن البته قبلا هم کذاشتن اون جنس تو بدنشون نساخت دوبارع گذاشتن بخدا من شوهرم هر کی میبینه باورش نمیشه کشتی گیر توی فرز بودن معروفه به این روز افتاد ۱۰ ساله باهاشه این درد دیگه واقعا خسته شدم اخرین عملش هم خرداد بود فقط دلم میخواد خوب خوب بشه زندگیمون فلج شده سر این عملا و دردها دیکه توان ندارم بخدا خودم شاغلم ولی دیگه نا ندارم تنهایی زندگی رو به حلو ببرم و همش هم استرس سلامتی هسرمو دارم.....واقعا فقط سلامتی ارزش داره تو دنیا همین فقط

نمیدونم بدشانسی یا هرچیز دیگه فقط دستم به اسمونه خوب بشه الان براش پلاتین گذاشتن البته قبلا هم کذاشت ...

ایشالله هر چی سریعتر خوب شن 😔 واقعا بدترین درد دیسکه کمره به خدا ; یعنی من تا این حد ازش متنفرم که میگم خدایا سرطان بهم بده ولی دیسکمو شفا بده خدایا مرگمو بده ولی نزار من این همه درد بکشم

ایشالله هر چی سریعتر خوب شن 😔 واقعا بدترین درد دیسکه کمره به خدا ; یعنی من تا این حد ازش متنفرم که ...

وااای نگو گلم همین که درمان داره خودش نعمته نگو خواهشا دیکه ممنونم انشالا شماهم خوب بشین حالا شما خانم هستید رعایت کنید خوب میشید 

وااای نگو گلم همین که درمان داره خودش نعمته نگو خواهشا دیکه ممنونم انشالا شماهم خوب بشین حالا شما خا ...

درمان نداره که همش باید درد بکشی بعدشم من مجردم کسیم حاضر نیس باهام ازدواج کنه؛ایشالله ممنون

وااای خدا کنه😅 من به نظرم اخر سینگل به گور میمیرم به خدا 😂 هممون مجردیم خواهرا

ن عزیزم امیدوار باش تحقیق کن ی دکتر خوب لیزر پیدا کنی خل میشه خیلیا خوب شدن ما داریم توی فامیل