2777
2789

یساله ب تعدا انگشتای دستمم نمیشه ک از خونه بیرون رفتم دارم روانی میشم ی پسر دوسال و نیم دارم ک از صبح تا شب باهاش سروکله میزنم ۳ هفتس تز پوشک گرفتمش ولی باز بیشتر وقتا نمیگ یکمشو تو شورتش میکنه عصبی شدم همش دعواش میکنم دوسدارم جیغ بکشم فقط بزنم خودمو گریه کنم زورم ب بجم‌میرسه همش دعواش میکنم اگ تو شورتش جیش کنه انقد دعواش میکنم ک‌گریه هم میکنه دلم دیگ نمیسوزه تازگیا دارم دیوونه میشم اره؟ شوهرم شبا ساعت ۷.۸ میاد خونه ساعت ۱۱ میره میخابه من همش تنهام بااین بچه دارم میپوسم دیگ بنظرتون افسردگی گرفتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خواهر همه اونایی که بچه دارن این روزا رو گذروندن نگران نباش یاد میگیره فقط خودت و اونو ناراحت نکن 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

اخی عزیزم

حق داری.واثعا خیلی سخته.من خودم مجردم و یه ساله موندم خونه کلافه شدم.البته شما بچه داری قطعا سخت تره کارتون

خب چرا با دوستی فامیلی یا خونوادتون نمیرید بیرون در طول روز؟

برید یه جا خلوت خارج از شهر یه هوایی عوض کنین

تو برو خود را باش

هر چی بیشتر دعواش کنی دیرتر نتیجه میگیری بعدا هم دچار وسواس و شب ادراری و ...میشه حالا بیا و درستش کن!

والا ما هم ۹ ماهه توخونه ایم داریم دیوونه میشیم ولی خودمونو کنترل میکنیم چه میشه کرد

بله متاسفانه 

از عوارض کروناس

خیلیا رو دیدم اینجوری شدن

حالا خوبه که درک کردی و فهمیدی مشکل از کجاس... بهتره واسه بهبود خودت و زندگیت و خونوادت دست به کار بشی

اول از همه یه مشاور خوب تلفنی پیدا کن،اون بهت راهکار میده

حیف اون بچه که خدا میده بهتون   توروخدا اینجوری نکنین با بچه   فردا پس فردا بزرگ شد یکی مث ...

واااا این چه فن بیانیه

درست کارشون اشتباست که بچه رو زیاد دعوا میکنن ولی طرز حرف زدن شما واقعا زشته😐