2777
2789
عنوان

خانما بیاین ببینید کارم بده؟

112 بازدید | 10 پست

همسرم شغلش نسبتا مهمه و تو چشمه. مدیر ارشد هم هست و چندین کارمند داره. همم خانم و هم اقا

ولی با همشون ینی هم آقایون و هم خانمها نسبتا راحت برخورد میکنه.نگاهشون نمیکنه زیاد ولی حرف میزنه راحت. یا مثلا استوری میذارن واکنش میده بهش. تبریک تولد و اینا منظورمه

مرد و زن هم نداره هااا

خودش مذهبیه و سنشم هم 46ساله

حالا این کارمندا همه بین 20 تا 35 هستن

عکس خانوادگی میذارن به لایک اکتفا نمیکنه. کامنت هم میذاره. یا مثلا تبریک تولد یا.... 

من ناراحت میشم ازین کارش. چون احساس میکنم اون خانمها جنبه ندارن

یا مثلا اصلا جواب شوهرمو نمیدن دیگه. با اینکه رئیسش نه. 

همش بهش میگم خودتو سبک نکن ولی میگه کارمند دلش خوشه رئیس توجه بکنه بهشون. ولی خودمم مثلا خوشم نیومده که جوابمو نداده اون خانم. 

اینستا های دوتامون رو گوشیامون هست. منم برمیدارم بعضی از خانما رو که میدونم از قصد جواب نمیدن و کل کل میکنن یا اونایی که با کامنت شوهر من برا بچشون پز میدن نادیده میگیرم. 

بخدا رو حساب چیز دیگه نذارید، چون برا همشون اینطوری نیستم. باهاشون ارتباط داریم و میدونم چون توجه شوهرم به کا من اش زیاده اینا هم دور برداشتن. 

مثلا باهم رفته بودیم رستوران. شوهر من برا خانواده شون ماهی پاک می‌کرد. شوهرش هم بودااااا.

میگه خوبه غرور ندارم که

ولی من بدم میاد ازین همه دم دستی بودن یه مرد 46ساله

اونا همشون از شوهر من کوچیکترین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خيلي سادست و صرفا درس خونده هست و با ادب و نجیب

به نظرم هنوز نمیدونه تا چه حد خودشو بگیره کجا نگیره

مثلا با داداشش صمیمیتی ندارن، چون داداشه نمیخواد، ولی با داداش من اونجوری نیس

یا مثلا همین کارمندا... 

بخدا فکر شان و شخصیت خودشم

خیلی ناراحت میشم براش چرا بفکر غرور و شخصیتش نیست برا همه که نباید آنقدر لطف داشت

شوهرشما باید بین خانواده و همکار تفکیک قایل بشه، اگر بعضی از کارمندا جوابشو نمیدن، میخوان به زبون بیزبونی، این مطلب رو بفهمونن بهش.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

حامله این خودتون؟بلخره چتدسالتونع تو تاپیک بارداری گفتین وضعتون بده و خونه ندارید وسنتونم زیر سی سال هست الان میگید شوهرتون مدیرارشد خودتون هم از همه ی کارمند ها بزرگترین وبالای سیو پنج سالی

حامله این خودتون؟بلخره چتدسالتونع تو تاپیک بارداری گفتین وضعتون بده و خونه ندارید وسنتونم زیر سی سال ...

مدیر ارشد کارمنده و حقوقش مثل بقیه. منتهی سمت داره

بله باردارم