2777
2789
عنوان

دعوای من با مادرشوهرم

731 بازدید | 58 پست

چند روز پیش داشتیم صحبت میکردیم حرف بچه و اختیاراتش شد گفت بچه مال پسره مال ماست فامیل ما روشه منم گفتم اولا مال شماس پس سیسمونی خودتون بدین دوما کی گفته بچه مال مرده اگ‌ اینجوری بود این همه بچه بعد طلاق با مادرشون نبودن بچه مال هیچکس نیس خودش تصمیم میگیره با کی باشه اگ فامیلشم با مرده چون مرد وظیفه داره خرجیشو بده اگ فامیلش با خانوم بود بعد طلاق خانوم‌باید زحمت میکشید خرج بچشو میداد ولی الان خیلی بچه ها هستن با مادرشونن اصلا سال ب سال بابارو‌ نمیبینن ولی هروقت پول میخوان بابا باید هرجور شده بده و مادر خودشو ب کار و زحمت نمیندازه واسه بچش ک بره کار کنه و...دیگ دهنش‌و‌ بست.بنطرتون حق بامن بود یا اون؟

حقش بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اعصاب منو خورد میکنه اخه چ حرفیه ک بچه مال مرده

از اون عروس بلاهایی ها😂😂😂😂

چن سالته؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

به نظرم بحث الکی بوده. به خصوص که اون تفکر قدیمی داره. مادرشوهرم وقتی به اشتباه هم حرفی میزنه نه من نه کس دیگه ای تصحیحش نمی کنه. 75 سال با این عقاید زندگی کرده. چه کاریه اره بدی تیشه بگیری تا باورش بشه که حق با توئه. که چی بشه؟ 

بگو خوبه پس تو هم این همه زاییدی اما هنوز مادر نشدی چه بدبختی که تو این خونه این همه سال کار کردی اما بچه هات مال شوهرتن و اینجا هیچکاره ای. باهاش حرف نزن شوهرت مال اون نیس مال باباشه با پدرشوهرت که همه کارست همکلام شو فقططططط. آدمای بیخود فقط ازین حرفا میزنن

.