2777
2789

سلام خانوما شما جای من بودی چیکار میکردین من الان ۲۰روزه اومدم خونه پدرم ۱شهر دیگم بعد چند ماه اومدم تا اومدم راه ها بسته شد حالا امروز رفتم بچمو تو اتاق بخوابونم از اتاق اومدم بیرون دیدم بابام داره به مامانم میگه ۲۰روزه بوده ۲۰روزه,دیگه میخواهد تا شب یلدا باشه مامانم میگه فکر نداره منو دیدن ساکت شدن حالا نمیدونم به شوهرم بگم جریانو یا نگم اگه راه ها هم بستست باید یا با اتوبوس بیاد یا قطار بنظرتون چیکار کنم الان چند ساعته دارم گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به همسرت نگو بعدا دعوا یا بحثی بشه بهت طعنه میزنه 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

سلام خواهرم خودت با قطار یا اتوبوسی برگرد خونت.. لازم هم نیست همسرت بفهمه چی شده... من نزدیک یکسال خونه بابامم کامل حالتو میفهممم... برگرد برو خونه خودت.

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.