2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من بودی چیکار میکردین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما یا خودت با اتوبوس یا قطار پاشو بیا سرخونه زندگیت اصلا خوبم نیست همسرتو تنها گذاشتی اصلا و ابدا نگو که خانوادت حرفی زدن یا اگه همسرت میخوای بیاد دنیالت بگو میخوای بیای سرخونه رندگیت بگو خسته شدم دوست دارم بیام خونه 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

به قول بچه ها شاید منظورشون این بوده که شوهرتو تنها میزاری نگرانت شدن که چرا نمیری پیش شوهرت نکنه مشکلی دارین من مامانم اینطوره سریع نگران میشه میگه راستشو بهم بگو قهر نیستین ک!

به هیچ وجه به شوهرت نگو بعدا میکوبه تو سرت ادم باید خودشو پیش شوهرش ببره بالا نه اینکه بیاد گند بزنه به خودش 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

موندن زیاد هرجا باشه بده. من هیچ جا وانمیسم بیشتر از یکروز. چجور طاقت میارید شوهراتون رو ول میکنید میرید؟ اصلا منظورم برا خیانت واین حرفا نیستا برا دلتنگی میگم. من برم جایی همش فکرم پیش شوهرمه که الان چی میخوره چی میپوشه 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔