2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل ناباروری دارن بیان

393 بازدید | 87 پست

سلام مادرای آینده.چ مشکلی دارین واسه باردار شدن و چندوقت اقدامین؟

من خودم پارسال تیرماه با اولین اقدام باردار شدم سقط شد بعد ۵ماه اقدام فهمیدیم شوهرم مشکل داره تیرماه امسال عمل کرد الانم دوماه اقدامم.شوهرم بعد عمل خیلی تغییر نکرده و دارم دیوونه میشم.انشالله سال دیگه هرکی تو این تاپیک باردار شده باشه  

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب سنتی انجام ندادی؟؟

نه فعلا دارو مصرف میکنم هورمونام ریخت به هم اصلا یه وضعی

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
انشالا ،منم ۸ ماهه اقدامم تا دوماه پیش نمیدونسیم ک من مشکل دارم و تخمکام ب حد نرمال نمیرسن سایز ده م ...

مشکلت چیزی نیس زودی باردار میشی انشالله

شوهرمن مشکل داره ازو اسپرمه دوساله اقدامم تازه دوماهه فهمیدیم مشکل ازشوهرمه

منم خیلی ناراحتم که دیر فهمیدم مشکل از شوهرم😢😢انشالله درمان شن.شما با ای وی اف م نتیجه میگیرید

مشکلت چیزی نیس زودی باردار میشی انشالله

انشالا توکل ب خدا حالا ک فعلا دوماهه دارم دارو میخورم ماه پیش دوتا اچ ام جی زدم ولی اینماه ۳تاس فعلا دیشب یکی زدم ولی هیچ علائمی ندارم مثل ماه پیش نیست