2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من لب و گونه دوس دارم انجام بدم

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

من ۹ ساله تزریق میکنم حتماااااا پیش دکتر کسری ناصری فقط بزو گرونه ولی بهترینه نهران هستن ایشون 

من ۹ سال پیش پیشش زدم بعدا دیگه نرفتم گرون بود پشیمونم مثل چی الان لب کوچیک مده و مدل روسی

من ۹ ساله تزریق میکنم حتماااااا پیش دکتر کسری ناصری فقط بزو گرونه ولی بهترینه نهران هستن ایشون  ...

اون خیلی گرونه چ خبره

ارزش نداره  چند میلیون پول ژل بدی اونم موقتیه هی باید بری کلی پول بدی

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

اون خیلی گرونه چ خبره ارزش نداره  چند میلیون پول ژل بدی اونم موقتیه هی باید بری کلی پول بدی

خوب ژل ارزون به درد نمیخوره من همه برندا رو زدم من ۲/۳ روز پیش کلا تخلیه کردم برم دکتر ناصری برام تزریق کنه واقعا رو ژلش نیست خدایی اره گرونه دیگه به نظر من ارزش داره لب خیلی مهمه تو صورت اونم یه لب خیلی طبیعه