2777
2789
عنوان

برای نماز صبح لطفا راهنمایی کنید .

1719 بازدید | 25 پست
سلام دوستان خیلی دوست دارم نماز صبح رو بخونم ولی نمی دونم چرا نمی تونم بیدار شم حتی اگه شب زود بخوابم ( نماز ظهر و شب رو اول وقت می خونم )مشکلم سحراست حتی به آخر وقت هم نمیرسم و خواب می مونم (خوابم سنگینه) دوست دارم نماز صبح رو اول وقت بخونم میشه کمکم کنید و راه حل بدید خیلی خیلی ناراحتم .
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از راه هاش اینه که شبها زودتر بخوابی. یه آیه ای هم هست که می گن آخر شب ها بخونی صبح برای نماز بیدار میشی.آیۀ آخر سورۀ کهف. آخر شب از شیطون به خدا پناه ببر و به خدا بگو نماز صبح منو بیدار کن. به همسرت یا حالا هر کی که خونه هست بگو که صبح کمی بیشتر از حد معمول نازتو بکشن برای بیدار کردنت.
یک مدت سپرده بودم بیدارم کنند یا بیدارمی شدم و دوباره می خوابیدم یا اونا مداوم بیدارنمی شدند و من همینطور . یک دوره به بالشتم می گفتم بیدار میشدم ولی الان
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
کاش یکی منو بیدار کنه همسری دلش نمیاد بیدارم کنه ساعتم زنگ میزنه نمیفهمم نماز صبح خیلی خوبه ادم روزشو با انرژی شروع میکنه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام دوست خوبم،منم خیلی وقتها خواب می مونم ولی گوشیمو رو ساعت میذارم بیدار میشم.منم آیه آخر سوره کهف وشنیدم ولی تا حالا امتحان نکردم.امتحانش ضرری نداره
نمایندگی برندهای دبورا دوسه کالاس آمتیس فلورمار مدا تایرا (کوهسنگی مشهد) سایت فروشگاه:www.aylarshop.com / اینستاگرام:aylar_cosmetic
قبل خواب به خدابگوکمک کنه بیدارت کنه یک گوشی کوک کن توفاصله دوربزارتامجبوربشی بلندبشی وقتی هم بیدارشدی میخواستی دوباره بخوابی بگولعنت خدابرشیطان فورابلندمیشی
₪خداااایاشکرت به خاطرمعجزه ای که بهم بخشیدی امام رضاممنونم ازضمانتت ان شاالله روزی بشه که همه منتظرامامان شده باشن ااالهی امین₪ ¤¤خاله هابرای سلامتی نی نی خودموخودت صلوااااااااات¤¤
الینا خوبه حالاهمسرشما دلش نمیاد، همسر من خودشو تیکه تیکه می کنه انگار نه انگار که باید بیدار شم
بچه باور کنید من صبح ها حتما شش و پانزده دقیقه بیدارم ولی برای برای نماز صبح نمی تونم (چقدر منفی گفتم ) گوشی هم کوک می کنم ولی خاموش می کنم و دوباره می خوابم
آیلار جون منم می خوام سوره کهف رو امتحان کنم ان شا... برای نماز صبح فردا بیدار میشم حتما