2777
2789
عنوان

خداوکیلی این چه کاریه همه بخونن 🙋

155 بازدید | 12 پست

تو تاپیک پربازدید استارتر داره تعریف میکنه مثلا 13 صفحه رفته جلو نظرات نمیخونه تند تند تایپ میکنه واسه شما. 

بعد ملت میگن های وای چرا جواب نمیدی نی نی یارو تگ کنید یا اینو گزارش بزنید جواب نمیده 

دروغ میگه و غیره 

به جای این کارا اولا دوست ندارید فکر میکنید دروغه تاپیک رو ترک کنید. 

دوم برید چند تا تاپیک دیگه تا استارتر متن رو کامل کنه بعد دوباره بیاید بخونید. 

این حد از مچ گیری و قضاوت کار خوبی نیست عزیزان. دوست ندارید دنبالتون نکردن نخونید

مرسی که خوندید 💘💓❤️❤️❤️❤️

آفرین دقیقا

انگار آیه نازل شده حتما بمونن تو تاپیک حتما حتما هم هرجوووور شده یه اتویی گیر بیارن حتی از یه غلط املایی

چی بهشون میرسه نمیدونم

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دقیقا انگار آیه نازل شده حتما بمونن تو تاپیک حتما حتما هم هرجوووور شده یه اتویی گیر بیارن حتی ...

بخدا 

آدم یه تاپبک علاقه مند میشه 

دوستان در صحنه گزارش میزنن. 😑

یه سوال تکراری هزار نفر تو تاپیک میپرسن نمیکنن از قبل نظرات رو بخونن فقط میخوان یه نظر بدن

بعضی ها که کلا فقط از همون عنوان یه نظری میدن و قضاوت میکنن بدون اینکه توضیحات استارتر رو بخونن

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
@ترمه_24     نظرت راجب تاپیکم

موافقم استاتر پربازدید که راجع به جاریش نوشته خیلی ناراحت شدم زود قضاوت کردن داستانش غیر طبیعی نبود بگیم اره دروغ میگه ولی اگه هم قبول ندارند برن مگر دروغش بر ملا شه اره اون موقع آدم گزارش می زنه نه هنوز آخر داستان نمیدونند کلی بد بیراه گفتن

خودشناسی DNA plus