2777
2789
عنوان

ژینا جون یه لحظه بیا😐😐

311 بازدید | 25 پست

این داستان اقا اکبر رو خودت اینجا برا بچه ها بگو😐هرجا میگم اقا اکبر خوبه میگن اکبر کیه😐😐

اصن وایسا خودم بگم

توی یه تاپیکی ژینا جون با یه نفر دعواش شد بعدش اون یارو بهش گفت جووون تو زن خودمی من خودم میگیرمت😐

بعدش اینم گفت گمشو بابا من میرم زن اکبر قصاب میشم زن تو نمیشم😐

بعد از اون ماجرا من توی ۹۰ درصد تاپیکام میگن اقا اکبر خوب هستن😐😐😐بخدا انقدر گفتم الان دیه ژینا فحش میده😐😂

@ژیناگلمن  

بیا خودتم از دید خودت بگو😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...

بزنم چکیت کنم من 

😂😒

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh