2777
2789

خانوما چه داروی خونگی رو میشناسین که صد در صد موجب سقط بشه تجربه ای دارید خودتون یا اطرافیانتون

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
دیگرانو تو این گناه بزرگ شریک نکنید😐

عزیزم هنوز قلب تشکیل نشده پس قتل محسوب نمیشه 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای سقط کنی؟

بچم هنوز کوچیکه و خیلی خیلی اذیتم میکنه  ذهنم اروم نیست امادگی بارداری و بچه داری ندارم 

خانوما من یکی از مخالفان سرسخت سقط کردن هستم ولی واقعا شرایطشو ندارم و نطفه هنوز زیر چهل روزه موندم چکار کنم واقعا سردرگمم