2777
2789

گلو درد داشت صبح همسرم برد دارو گرفت براش اتیکت استامینوفن هر ۱۲ ساعت ۱۲ سیسی خورده بود روی آموکسی سیلینش ومال آموکسی سیلین هر ۸ساعت ۷سیسی خورده بود روی استامینوفن  بعد من الان اومدم استامینوفن بدم متوجه شدم دخترم حالش بدنشه توخواب الان گرفت خوابید خیلی میترسم صبح والان زیادی دادمش  

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

خیلی استرس بدی گرفتم خوابم نمیبره آوردمش پیش خودم امشب بخوابه

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفهمیدم الان زیاد دادی یا کم؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه اشکالی نداره..بش آب بده

تقریبا یه وعده کمتر کردم انگار ولی ۵ سی سی بیشتر دادم بهش

تقریبا یه وعده کمتر کردم انگار ولی ۵ سی سی بیشتر دادم بهش

عاووووو

هشت سالشه 

هیچی نمیشه 

هیچی

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زیادی دادم بهش

خواهر هیچی نمیشه

بنی بخوس

چقدر زیاد؟؟؟؟؟

هر بار ۵ سیسی بیشتر خاک توسرم نزدیک دوبرابر