2777
2789

یعنی امشب اشکم دراومد بخدا خیلی گناه داره  ی دختر با هزار امید ارزو ازدواج میکنه یهو یکی میگ  وای من عاشق فلانیم عروسی کرد یا بعضی ها حتی باوجود اینکه پسره زن گرفته باز فکرشون پیش طرفه. بخدا ادم میتونه فراموش کنه ی مادر از بچه اش جدا میشه ب بچه های دیگه اش عشق می  ورزه  تو رو خدا زندگی ادمایی ک وارد زندگیمون میکنیمو خراب نکنیم همه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا ما وقتی میتونم با کسی ازدواج کنیم پس میتونم طرفو فراموش کنیم گناهه ظلمه ب یکی دیگ فکر کردن من خودم قبلا عاشق بودم نشد فراموش کردم ازدواج کرده. بچه داره خوشبخت باشه. 

من ازدواج کردم دیگ فکر نمیکنم. بخودم اجازه نمیدم دلم میگیره اینا رو میبینم

منم همیشه دلم میخواد عشق اول طرف باشم نه دوم

بالاخره امکانش کمه ولی ادم بایذ با ی پخته ازدواج کنه

فک نکنم کسی بگه الان من هرکیو دیدم عاشق زنشه والا حتی از قبلم عاشق کسی دیگه بوده عجیبه اگه بعض ...

همون دیگ  چرا نشه باید اینطوری باشه خواهر  ولی بعضیا ظلم میکنن ب  پسره و دختره   یا برعکس

همون دیگ  چرا نشه باید اینطوری باشه خواهر  ولی بعضیا ظلم میکنن ب  پسره و دختره   ...

اونا بنظرم بهونشونه وگرنه اگه راست میگفتن با همون ک عاشقش بودن ازدواج میکردن فقط میخان طرفشونو اذیت کنن