2777
2789
عنوان

وقتی به همسرتون نگاه می کنید .......

| مشاهده متن کامل بحث + 58700 بازدید | 451 پست
ای کاش معجونی بود که آقایون با خوردنش متوجه میشدن اولویت اول زندگی فقط همسر و بچه هاشونه .... خدا بز ...

عزیزم اولویتش ماییم ، فوق العلده هم بهمون میرسه منتها ادمهای اطرافش خیلی ازش استفاذه مالی میبرن . خیلی دوس دلشتم جدی بود متوجه ادم های اطرافش بود .. عزیزم دعام کن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولویتش ماییم ، فوق العلده هم بهمون میرسه منتها ادمهای اطرافش خیلی ازش استفاذه مالی میبرن . خی ...

همسر منم دقیقا اینمدلیه . هرچقدر هم میگم ولی کار خودش میکنه 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
چی بگم والا هر چی رو ذهنم راه میرم که خوب میشمو اینا ولی نه بازم اشکام میریزه که نه دیگه من یه ناقصم ...

با تموم وجودم دلم میخاد ثابت کنم بهت ناقص نیسی.. چجوریشو نمیدونم

عمل کنی بهترمیشی یا نه؟ یا دارو بخوری خوب میشی؟ دکتر چ گف

هنوزم وقت داری. خاستگاراتو رد نکن بخاطر این. بر چی پست بیارن مگ ایدز داری خدایی نکرده. والا  ه ...

خووو اخه سالما رو به زور نگه نیدارن همش میگن خیانتو اینا بهمون کرده بعد منی که همش درد دارمو بهم خیانت میکنه همون روز اول

متاهلی؟

ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هرموقع عمیق همسرمو نگاه میکنم میبینم ک چقدر سختی میکشه چقدر محکمه و اراده ی قوی توهرکاری داره  ، ۲۵ سالشه نصف موهاش سفیدشده  خیلی به فکرمنو دخترمه ،  ،خیلی دوستش دارم ،دیشب گفتم یعنی میشه مام پیربشیم کنار هم تنهاچایی بخوریم ، مکث کردگفت نمیدونم ، داغون شدم گفتم نترس من زودترازتو میمیرم دیدم زل زده توچشام ، چشماش پراشک شد وگفتم چی شد گفت دوستدارم نگات کنم  

شوهر ندارم اما چشمای دوس پسرم دنیامه💕بهترینم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
میگم اخه بهت نمیاد😛🥴

😉🖖🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

با تموم وجودم دلم میخاد ثابت کنم بهت ناقص نیسی.. چجوریشو نمیدونم عمل کنی بهترمیشی یا نه؟ یا دارو بخ ...

نه عزیزم عملی نیستم ولی هر کیم عمل کرده ناراضیه از 100 در 100 ؛ پنجاه درصدشون ناراضین میگن بدتر شویم بهتر نشدیم پشیمونن ؛ چی بگم به خدا خودمم موندم میدونی چیه نشستن سختمه. مهره اخر کمرم انگار میشکنه اینجوریه ؛ دکتر میگه فقط و فقط از اعصابته