2777
2789
عنوان

عجیب ترین کادویی که گرفتین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااجاژه اسی گروه ختم قران هفتگی داریم هرهفته قران را ختم میکنیم سهم هر کس یک جز htt ...

تو تاپیک بقیه لینک ندین هزار یار برو تاپیک بزن هر کس دوس داشت میاد 

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘

شاگرد اول شدم سوم راهنمایی...یه دست چاقو میوه خوری از اون دسته چوبیا سر صف بهم دادن بدون کاغذکادو واینا...😐

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

یه خاطره یادم اومد.

هفت هشت سال پیش شوهر عمه ام واسه تولد عمه ام یه شاخه گل رز گرفته بود آورده بود.😐دور ساقه گل رز یه تیکه فویل پیچیده بود

ما جمیعا کلی خندیدیم حتی عمه ام تو فیلمی که داشتیم میگرفتیم گفت کامیون کادوهای شوهرم  تو راهه داره میاد😂😂

همه واقعا فکر کردیم فقط یه گل واسه عمه ام گرفته.تا اینکه عمه خانوم خواست اون گل رو بذاره تو آب که ببشتر بمونه زود پژمرده نشه.فویل دور ساقه گل رو که باز کرد یه اسکناس پنجاه هزار تومنی از لای فویل افتاد بیرون😑

کادو و سورپرایز مسخره ای بود به نظرم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

همکارم دستبند کهنه و داغون دخترشو‌ بهم کادو داد...هم تعجب کرذم هم عصبانی بعد با دوستم رفتم بازار یه دستبند زشت رنگ دماغ براش گرفتم.... ولی همون شب مریض شدم ٤ روز افتادم خونه..فکر کنم درد و‌مرضاشو  هم با کادوش بهم داده بود....

خب استفاده میکردی لااقل

گمممممممم شد.

نمیدونم کجاست😑

گذاشتم تو کشوم گفتم مهمونی چیزی شد میپوشم.آخه گل داشت روش از این مدل معمولیا نبود.

فکر کنم جن خونمون خوشش اومد برداشت برد😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ازش دوری کن توروخدا😆😅

😂😂😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مال خودم یادم نیست ولی تا ۷ سالگی روز پدر یا تولد بابام یکی از لباسا خودشو کادو میکردم بش میدادم😂

الهیییی............ نگو که بابات ذوق می کرده از کادوت!!!

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!