2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببخش که اومدم تو این تاپیک اخه فکر کردم جای دیگه سوال بپرسم ممکنه نبینی و جواب ندی.....دیدم که گفتی دی اف ای شوهرت ۴۰بوده که تو دوماه به ۲۰ رسوندیش میشه بهم بگی چه کارهایی انجام دادی و نتیجه گرفتی؟شوهر من ۳۱درصد هست و داره دارو میخوره تا دوماه دیگه باز بره آزمایش خاستم ازت بپرسم که شما چیکار کردی که اینقد دی اف ای اومد پایین میشه به منم بگی؟؟؟ممنون میشم 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
سلام عزیزم ببخش که اومدم تو این تاپیک اخه فکر کردم جای دیگه سوال بپرسم ممکنه نبینی و جواب ندی.....دی ...

سلام عزیزم . خواهش چند سری دارو دکتر داد که پارسال مهرماه یک بسته از یک قلم داروهاش شد 500 هزار . با رعایت دستور غذایی سفت و سخت . موفق که نشدم . موفق شدن زمانی هست که نی نی رو در آغوش بگیرم ..... دستورات دکتر : 1- هر نوع ماده غذایی در ظرف پلاستیکی ممنوع حتی آب و شیر 2 - مواد غذایی کارخانه ای ممنوع 3 - ترشی و غذا پر نمک ممنوع  4 - شیرینی ممنوع 5 - نشاسته سفید ممنوع مثل برنج و نان . نان فقط نان سنگک یا نان جو 6- استفاده از مودم و تلفن همراه و تلفن بیسیم ممنوع 7 -عدم مصرف آجیل ( دکتر گفت به آجیل هم سم میزنند که زود خراب نشن ) 

سلام عزیزم . خواهش چند سری دارو دکتر داد که پارسال مهرماه یک بسته از یک قلم داروهاش شد 500 هزار . با ...

ممنون گلم....خب چه کارهایی شوهرت انجام داد یا چه چیزهایی خورد و بهش دادی؟؟و اینکه تاالان باردار نشدی؟همه فاکتور های اسپرم شوهرت خوبه یا نه 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱